Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1008 / 204 / 2
Wiem, że paulocoelho miał niepochlebną opinię na forum, ale szkoda go, kiedyś często z nim rozmawiałem na czacie. Z tego co wiem to brał też mocniejsze opio.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 358 / 2
Ehh, a jeszcze tydzień temu z nim koty darłem :/
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 993 / 50 / 0
znales tego zlodzieja osobiscie?
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 125 / 29 / 0
Jaki ten los przewrotny bywa. Jeszcze pol roku temu udalo sie temu panu wyjebac mnie na hajs, a dzisiaj jest juz po drugiej stronie. Wyrazy wspolczucia dla rodziny I znajomych. Na pewno byl wartosciowa osoba. Czastka mnie dalej wierzy, ze je dnak te klony zapakowane czekaly na biurku na wysylke.
  • 3250 / 358 / 2
Nie osobiście, na czadzie.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1075 / 125 / 3
W ogóle mnie to kurwa nie dziwi.
  • 1824 / 104 / 20
10 lutego 2019GermanDoll pisze:
Kurwa nie wierze. Nie dociera. Dzieki canoncod za info. Chujowo stracic bliska osobe tuz przed tym jak ielismy sie spotkac. A planow bylo w chuj :(
To jest jakieś fatum. Co najmniej dwóch znajomych(1 z forum) straciłem dosłownie tydzień przed tym jak mieliśmy się spotkać, a inny użytkownik forum umarł dwa tygodnie po tym jak odwiedził moje mieszkanie. Zaczynam się bać umawiać z ludźmi :alergia:
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 1854 / 216 / 37
Ktoś pamięta jak Cosmodo zszedł z tego łez padołu?
  • 2104 / 467 / 37
Był gdzieś arkusz na g00gle drive ze zgonami użytkowników i prawdopodobną przyczyną, o ile dobrze pamiętam w jego przypadku było to 3 - meo - PCP albo 2 oxo - PCP, prawdopodobnie w mixie z morfiną.
Lubisz koks?
  • 2372 / 315 / 0
jest gdzieś excel z wszystkimi trupami. Chyba @GG Allin to kiedyś ogarnął z nudów albo pewnie naspeedowany jak borsuk, ze szczękościskiem i oczami jak 5-cio złotówki ;)
A co do zgonów to w tym roku i tak jest zdecydowanie lepiej niż w zeszłym. Te wszystkie syntetyczne opio z Ulką i Fufem zebrały żniwo jak nigdy wcześniej......
No i w ogóle to nie przesadzacie trochę z tym zdziwieniem ? W końcu to nie jest grupa dyskusyjna podwórkowych kółek różańcowych tylko forum narkomańskie dla outsiderów balansujących na krawędzi i nie zbyt szanujących swoje zdrowie i życie... Kiedyś był pomysł, żeby przed skasowaniem konta przejrzeć posty każdego nowego trupa, zebrać w jakiś TLDR czy inne krótkie podsumowanie i udostępnić ku przestrodze czy tam informacyjnie jak wyglądała droga i jego wybory które doprowadziły go do piachu....
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.