Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 203 / / 0
Re: 3-FA
Nieprzeczytany post autor: Szamanowiec »
U mnie to wyglądało to tak: 150 mg sniffem na 2 dziury, bądź 150 oral + 50 sniff (jeżeli już koniecznie chciałem coś zajebać po nosie). Nie ma się co bać tego bólu powstałego podczas sniffa. Trwa zaledwie klikanaście seknud poczym nasępuje 100% miejscowe znieczulenie. Gorzej z dochodzeniem klamki do siebie przez kolejne dni. Co do laski to 3-FA nie powinno ją jakoś w chuj specjalnie czymś zaskoczyć. Jeżeli pytasz o dawki to znam takie kobiety co walą po 100-125 i mają zajebiście jak i takie co po 200 oral czują niedosyt. Kwestia osobnicza moim zdaniem.
Do odważnych trip należy :)
  • 1342 / 48 / 0
Re: Odp: 3-FA
Nieprzeczytany post autor: scat »
A jak się wygląda pod wplywem tej fluoroamfetaminki? Można bez wstydu pokazać się ludziom bez ogólnego rozjebania jak np przy 3-MMC?
SESH
  • 203 / / 0
Piękne czarne oczy :) Jednak nie wytrzeszczone tak jak po 3mmc. Ludzie widząc mnie na imprezie podchodzili do mnie mówiąc "daj narkotyki" %-D Wydaję mi się, że w moim przypadku wyjebanie oczu zależne jest od ilości dorzut (najgorzej wyglądają zawsze na zejściu) Jednak nie pamiętam, żeby moi kompani wyglądali, aż tak źle jak ja.

E:
PS: Moim zdaniem można ;-)
  • 1342 / 48 / 0
Trochę szkoda, bo np pod wpływem 2-FA wygląda się praktycznie normalnie, no ale z drugiej strony 3-FA już chyba konkretniej wali w dekiel :) zobaczymy, za niedługo testy o ile spoznialski vendor nie zawali.
SESH
  • 40 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kocho »
Mam taką samą sytuacje z vendorem :D

Prawdopodobnie przyjme 150 oral + 50 sniff na wejściu. Ostatnio strasznie naszła mnie ochota na przyjmowanie nosowe, nie mam pojęcia czemu. Zawsze byłem zwolennikiem p.o. Prawdopodobnie szukam nowych wrażeń, a po przeczytaniu tego topicu w tej substancji na bank je znajde :)

Jest jeszcze wariant 2 - 150 donosowo i jazda %-D, potem ewentualnie dorzutka oralem ze 150-200mg. Dobry pomysł czy o kant dupy rozbić ?
  • 203 / / 0
Ja po 2-FA mam tak samo rozjebane źrenice %-D Więc testuj i sprawdzaj sam jak na Tobie to będzie wyglądało :)
  • 1342 / 48 / 0
Kiedyś chyba przeczytałem na bluelight, że użytkownicy mety byli usatysfakcjonowani 3-FA. Czy ktoś kto miał doświadczenie z obydwoma substancjami może potwierdzić, że 3-FA ma coś z mety? Tutaj na forum raczej padają porównania do dobrej jakości spida.
SESH
  • 1342 / 48 / 0
Jak długo trzeba czekać po zabawie z 3-MMC żeby odczuć pełnię efektów 3-FA?
SESH
  • 3363 / 356 / 0
Nieprzeczytany post autor: FajnieJest »
2 tygodnie
  • 40 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kocho »
Po mojej pierwszej przygodzie z 3-FA muszę śmiało stwierdzić, że substancja godna polecenia. Na pierwszy raz zarzuciłem 100mg oral + 70mg sniffem po około 30 minutach. Takiego bólu się nie spodziewałem. Znieczuliło mi całą lewą cześć twarzy jednak wejście mega przyjemne. Jeśli chodzi o działanie: euforia, pobudzenie, empatia i chęć rozmowy. Zadzwoniłem do mojej kobiety i po prostu nie chciałem kończyć gadać. Słowotok nie był rodzajem, że pierdole głupoty. Podczas rozmowy z lokatorami zapytałem się czy czasem nie mówie zbyt dużo i bezsensu. Odpowiedzieli, że właśnie bardzo fajnie się ze mną rozmawia i mówię bardzo ciekawe rzeczy. Stymulacja umysłowa była bardzo klarowna i nie było mindfuck'u. Muzyka wchodziła wyśmienicie. Po około 3h zarzuciłem kolejne 100mg + 70 sniff i zachciało mi się grać. Odpaliłem LoL'a i cisnąłem. Grało sie po prostu niesamowicie.

Bezsenność do 8 rano, jednak bylo to bardzo przyjemne przesiadywanie przy kompie/na balkonie/w kuchni. Na początku nie miałem ochoty palić jednak po kilku godzinach połączenie z maczanką THJ-018 dawało świetny rezultat - podbijało euforię.

Bardzo ciekawe spotrzeżenie - podczas pieak'u zachciało mi się dosłownie opierdolić bułeczke. Smakowała jak nigdy :D

Polecam :) nawet na nudny wieczór
ODPOWIEDZ
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.