Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 203 / / 0
Re: 3-FA
Nieprzeczytany post autor: Szamanowiec »
U mnie to wyglądało to tak: 150 mg sniffem na 2 dziury, bądź 150 oral + 50 sniff (jeżeli już koniecznie chciałem coś zajebać po nosie). Nie ma się co bać tego bólu powstałego podczas sniffa. Trwa zaledwie klikanaście seknud poczym nasępuje 100% miejscowe znieczulenie. Gorzej z dochodzeniem klamki do siebie przez kolejne dni. Co do laski to 3-FA nie powinno ją jakoś w chuj specjalnie czymś zaskoczyć. Jeżeli pytasz o dawki to znam takie kobiety co walą po 100-125 i mają zajebiście jak i takie co po 200 oral czują niedosyt. Kwestia osobnicza moim zdaniem.
Do odważnych trip należy :)
  • 1342 / 48 / 0
Re: Odp: 3-FA
Nieprzeczytany post autor: scat »
A jak się wygląda pod wplywem tej fluoroamfetaminki? Można bez wstydu pokazać się ludziom bez ogólnego rozjebania jak np przy 3-MMC?
SESH
  • 203 / / 0
Piękne czarne oczy :) Jednak nie wytrzeszczone tak jak po 3mmc. Ludzie widząc mnie na imprezie podchodzili do mnie mówiąc "daj narkotyki" %-D Wydaję mi się, że w moim przypadku wyjebanie oczu zależne jest od ilości dorzut (najgorzej wyglądają zawsze na zejściu) Jednak nie pamiętam, żeby moi kompani wyglądali, aż tak źle jak ja.

E:
PS: Moim zdaniem można ;-)
  • 1342 / 48 / 0
Trochę szkoda, bo np pod wpływem 2-FA wygląda się praktycznie normalnie, no ale z drugiej strony 3-FA już chyba konkretniej wali w dekiel :) zobaczymy, za niedługo testy o ile spoznialski vendor nie zawali.
SESH
  • 40 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kocho »
Mam taką samą sytuacje z vendorem :D

Prawdopodobnie przyjme 150 oral + 50 sniff na wejściu. Ostatnio strasznie naszła mnie ochota na przyjmowanie nosowe, nie mam pojęcia czemu. Zawsze byłem zwolennikiem p.o. Prawdopodobnie szukam nowych wrażeń, a po przeczytaniu tego topicu w tej substancji na bank je znajde :)

Jest jeszcze wariant 2 - 150 donosowo i jazda %-D, potem ewentualnie dorzutka oralem ze 150-200mg. Dobry pomysł czy o kant dupy rozbić ?
  • 203 / / 0
Ja po 2-FA mam tak samo rozjebane źrenice %-D Więc testuj i sprawdzaj sam jak na Tobie to będzie wyglądało :)
  • 1342 / 48 / 0
Kiedyś chyba przeczytałem na bluelight, że użytkownicy mety byli usatysfakcjonowani 3-FA. Czy ktoś kto miał doświadczenie z obydwoma substancjami może potwierdzić, że 3-FA ma coś z mety? Tutaj na forum raczej padają porównania do dobrej jakości spida.
SESH
  • 1342 / 48 / 0
Jak długo trzeba czekać po zabawie z 3-MMC żeby odczuć pełnię efektów 3-FA?
SESH
  • 3363 / 356 / 0
Nieprzeczytany post autor: FajnieJest »
2 tygodnie
  • 40 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kocho »
Po mojej pierwszej przygodzie z 3-FA muszę śmiało stwierdzić, że substancja godna polecenia. Na pierwszy raz zarzuciłem 100mg oral + 70mg sniffem po około 30 minutach. Takiego bólu się nie spodziewałem. Znieczuliło mi całą lewą cześć twarzy jednak wejście mega przyjemne. Jeśli chodzi o działanie: euforia, pobudzenie, empatia i chęć rozmowy. Zadzwoniłem do mojej kobiety i po prostu nie chciałem kończyć gadać. Słowotok nie był rodzajem, że pierdole głupoty. Podczas rozmowy z lokatorami zapytałem się czy czasem nie mówie zbyt dużo i bezsensu. Odpowiedzieli, że właśnie bardzo fajnie się ze mną rozmawia i mówię bardzo ciekawe rzeczy. Stymulacja umysłowa była bardzo klarowna i nie było mindfuck'u. Muzyka wchodziła wyśmienicie. Po około 3h zarzuciłem kolejne 100mg + 70 sniff i zachciało mi się grać. Odpaliłem LoL'a i cisnąłem. Grało sie po prostu niesamowicie.

Bezsenność do 8 rano, jednak bylo to bardzo przyjemne przesiadywanie przy kompie/na balkonie/w kuchni. Na początku nie miałem ochoty palić jednak po kilku godzinach połączenie z maczanką THJ-018 dawało świetny rezultat - podbijało euforię.

Bardzo ciekawe spotrzeżenie - podczas pieak'u zachciało mi się dosłownie opierdolić bułeczke. Smakowała jak nigdy :D

Polecam :) nawet na nudny wieczór
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.