*Oczyszczony HCl po przez ekstrakcję DCM i płukanie suchym acetonem.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Od pół roku zazwyczaj nakurwiam w jedno (TO) miejsce. Czy robi się zrost ? Nie chcę zmieniać bata, w ten najlepiej hukam. Pokremuje nivea na noc.
I jutro rozkmina ; Strzelać wyżej, czy niżej tego śladu, wyżej żyła się wygina.
Te rany, co mi siostra tipsami zrobiła - zagoiły się.
Ścieżek życia z zwyczaju nie robię... Trafił się gruby bat ,to się w niego nakurwiało. Jaka frajda, jak wszyscy jeszcze nie walnęli, a ty już ogarniasz mieszkanie, tv. Z drugiej strony irytujące. Bo masz wjazd, położyłbyś się, ale jakiś ćpun cie woła żeby mu pomóc strzała, nieraz kolejny - i faza zmarnowana (ta najlepsza).
Powód: literówka, poprawiona na życzenie
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Teraz wyglądają jeszcze gorzej, Robienie zdjęcia nie ma sensu.
Zgienty pisze: Zaznaczam, że jestem początk(ł)ujący. Niedlugo bedzie temat Wasze Chuje/Cipki.
Feliksa pisze:Tylko dlaczego mniejszych igieł nie używasz? Przecież po tych 0,45 albo 0,5 ślad malutki pozosaje albo w ogóle. Miejsce spróbuj zmienić - bo niedługo to pozostanie tylko siny ślad po tej żyłce.
Feliksa pisze:Tylko dlaczego mniejszych igieł nie używasz? Przecież po tych 0,45 albo 0,5 ślad malutki pozosaje albo w ogóle. Miejsce spróbuj zmienić - bo niedługo to pozostanie tylko siny ślad po tej żyłce.
Kochanek Heleny pisze:Za małe igiełki szkodzą kabelkom.Feliksa pisze:Tylko dlaczego mniejszych igieł nie używasz? Przecież po tych 0,45 albo 0,5 ślad malutki pozosaje albo w ogóle. Miejsce spróbuj zmienić - bo niedługo to pozostanie tylko siny ślad po tej żyłce.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.