Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
Lecz teraz wystarczy, że nie prześpię jednej nocy, a następnego dnia w godzinach 12-15 łapię zwałę, wysoka temperatura ciała, czerwone uszy, szkliste oczy, kompletny brak tolerancji innych osób, senność(lecz do kurwy nędzy nie zaśniesz!), uczucie 'przegrzania'.
Także dla mnie teraz wystarczy 30h bez snu i jestem pozamiatany, no chyba, że przypierdolę kolejnego szczurka.
Nie wiem co mój dill sobie myślał ... miał mi dać "kwacha w prochu" czyli jakąś substancję psychodeliczną , a on dał mi metamfetaminę nawet o tym mnie nie informując , dopiero gdy byłem już zmasakrowany na zjeździe dowiedziałem się co to , nigdy stymulantów nie brałem , a dodatkowo tego sporą dawkę wziąłem na pierwszy raz bo myślałem , że to coś innego... Przez wiele godzin było fajnie ale potem , jak moc minęła zostało tylko mega pobudzenie i mega depresja.
Dodatkowo złamałem nieświadomie moje postanowienie , że nigdy amfy i innych podobnych nie tknę nawet jak koledzy za darmo oferowali , całe moje życie zniszczone...
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.