Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
swego czasu moja dziewczyna chciala zejsc z bomby i umozliwilo jej to picie mleka czekoladowego z takim ludzikiem: [ external image ]
Heh, poki jej nie minelo, bardzo sie do niego przywiazala na poziomie emocjonalnym, przytulala kartonik z mlekiem do piersi i czula sie bez niego bardzo zle. Ja czulem zazdrosc o tego malego marynarzyka
Nie odosnie LSD lecz grzybow ale reakcja byla taka sama. Przefazowany kumpel prosil mnie zebym skoczyl mu jak najszybciej do sklepu po mleko, wtedy jedyny bylem trzezwy z ekipy wiec polazlem.
Po wypiciu uspokoil sie znacznie i bylo juz wszystko wporzo.
Takie cos, jak"ofiara" ma badtripa moze byc bardzo niebezpieczne dla meskosci chcacego pomoc altruisty. Brak szacunku do penisow, jak zauwazylem, jest dosc czesto spotykana przypadloscia wsrod nacpanych uzytkownikow tego forum ;)
Ja daje mleko jak cos...
@Macek
Ahahaha ale rozkmina. Dobrze, ze nie chcial zebym przyniosl mu matki.
Ja sobie mleko tlumaczylem tym, ze grzyby zalegajace w bebechach zalane mlekiem mogly slabiej lub wolniej uwalniac swoje moce. Jednak w przypadku LSD nihoia ma to racji bytu. Wiec cieple mleczko od matki ma jakis sens, albo te drugie mleczko Gwynnowe ;)
No a placebo po czesci tak. Wiedzac, ze mleko pomoze, dziewczyna utozsamila pomoc z marynarzykiem, przez co czula sie bezpieczna gdy byl w poblizu i czuwal :)
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.