Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 109 / 9 / 0
Son Of Earth pisze:
Myślę, że duży wpływ na miała zażyta wcześniej koda z tramalem
Aaaa, no to inna sprawa. Opiaty miewają tendencję do przywoływania dziwnych wizji, noddów i innych tego typu spraw. O lorafenie żeby działał halucynogennie (czy coś w tych okolicach) nigdy nie słyszałem, ale wierzę wam na słowo. Raz zjadłem pudełko lorafenu i się po nim dosyć gównianie czułem. Ble. Są smaczniejsze rzeczy do opędzlowania, więc nigdy więcej nic z tym nie kombinowałem. I mimo wszystko uważam, że mieszanie benzo z benzo to marnowanie stafu, są lepsze miksy z benzodiazepinami żeby się w takie coś bawić.
Uwaga! Użytkownik Black Lotus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Mix klon + kawa gra warta swieczki ? Chodzi mi o to ze po klonach mam oczy przymkniete lekko i nier wiem jak to naprawic %-D
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Taa, kawa dobrze robi jak klon cie zamuli. Pod warunkiem ze nie wpierdolisz za duzo klona. Wtedy kawa ni hvja sie nie przebije. Przy odpowiedniej dawce mocna kawa jak najbardziej i zmula powinna zniknac.
  • 1611 / 34 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maskaradore »
z ciekawszych miksów z benzo to zrobiłem ostatnio tak:
alpra 0,5mg + 3 drinki z whisky + 2mg klona + kawa + trawa (z salvią!!!) + ćmiki

dobre to było w chuj, ale nie pamiętam za bardzo filmu Sex Lies Videotape, pamiętam tylko że dałem mu [10/10] :D
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
u mnie klony + alpra + diazepam ciekawszego miksów dotąd nie skonstruowałem. a i troszkę alk później byłó ale chyba tylko dwie litreratki winka na spokojnie ( na weselu )
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1599 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: pol90 »
Ja dzisiaj zrobiłem taki mix 300 mg kodeiny z thiocodinu i do tego 4 mg clonazepanu po 1 h i 40 m 12 mg bromazepanu i 6 mg clonazepanu, działania tych dwóch benzodiazepin nie odczułem może dlatego że były brane po podaniu kodeiny, potem jeszcze 150 mg kodeiny z antidolu, trochę ten antidol podziałał.
http://tomi001.prv.pl
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
ja nie lubię benzo do kody osłabiają mi ją, przyćmiewają działanie. Ale to dlatego, że biorę te mocne tylko. Może słabe przed kodą byłyby by dobre chyba na pewno. Imo najlepszy miks rolki alpra lub klon + alpra lub te 3 naraz.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 420 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kakihara »
Mix 36-42 mg broma plus 2 mg alpra popite mocna kawka jest zajebisty na poczatek dnia, ale oczywiscie nie sugerujcie sie podanymi dawkami tylko dobierzcie indywidualnie.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Kakihara, dlugo dziala taki mix? Czy poznym popoludniem dawki trzeba powtorzyc? Pytam orientacyjnie, bo broma dla mnie za slabe, a alpra raczej nie uzywam.
  • 420 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kakihara »
Wrzucam kolo 10, o 14-15 juz tylko lekka sennosc.
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.