Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Nahumbododozor »
A ja testowałem alkohol i by mi łeb rozwaliło...głowa mnie bolała od tego słuchania...może odrazu kaca dostałem hehe :P
Ostatnio zmieniony 18 października 2007 przez Nahumbododozor, łącznie zmieniany 1 raz.
Na siłowni można powiększyć mięście ud, czy klatki, ale nigdy nie powiększysz sobie jaj bo jaja sie ma...albo NIE !
  • 58 / / 0
Nieprzeczytany post autor: JJIIMM »
http://www.youtube.com/watch?v=r_UrpfqwlhI
to i pozostałe 7 jest świetne przy paleniu :].
Naturalnie.
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tori~ »
ja mam xfi xtrememusic i philipsy shp2700 takze powinno byc calkiem w pytkę. za chwilkę zarzucam acid i opowiem wrazenia.
  • 132 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kylek »
No więc zapodałem sobie MJ i powiem szczerze, że fazy nie ma poza samym odbieraniem muzyki. Faktycznie - przestrzenność jak po THC. Ale ogólnie to nie warto 45 min. na to poświęcać. Idę na szluga, peace.
Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania,
bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Ciekawe to . Ściągnąłem własnie i słucham drugi raz Nitrous . Na razie nic specjalnego . Przetestuje to konkretnie wieczorkiem .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tori~ »
no wiec musze powiedziec ze calkiem prawdopodobne ze to dziala. niestety wczoraj mialem napad kaszlu i podczas sluchania co 15sekund kaszlalem wiec nie bylo pelnej koncentracji, ale byly momenty kiedy bylo ogolnie dziwnie, tak jakby moj tulow krecil sie jak hula hop. do tego efekt ze ktos stoi nade mna i oddycha mi w twarz.
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SlaY3R »
chyba każdy z was wie że tego sie slucha przez słuchawki ?!
Uwaga! Użytkownik SlaY3R nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
Słuchałem peyote i MJ z płytki i-doser recreational simulations i powiem ze jakiś efekt jest, takie delikatne hmm dreszcze ? No to nie są dreszcze w pełnym tego słowa rozumieniu, może bardziej taki delikatny prąd który przepływa przez ciało plus do tego uspokojenie i takie delikatne, przyjemne rozpływanie się, ale delikatne - moze to tylko moj mozg jest tak zryty, ale efekty sa, niewielkie, ale calkiem przyjemne.
  • 58 / / 0
Nieprzeczytany post autor: JJIIMM »
Tak lub fajniej, lepiej, mocniej miewam słuchając muzyki odpowiedniej. Takie stany uniesienia przy niektórych utworach. Mistycyzm Dźwiękowy/Muzyczny. Szkoda czasu siedzieć 30 min. i słuchać dziwnych pisków, które swoją droga ciekawe mogłyby być po trawie lub czymś innym - co kto woli. ale wtedy wszystko jest ciekawsze :/.
Lipa. na kogo zadziała to zadziała ale to chyba mniejszość póki co.
Naturalnie.
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
A próbował ktoś tak: słuchawki na uszy i iść spać (najlepeij zmęczony aby odrazu zasnąć) i sie obudzić i co sie wtedy będzie czuło? Oczy wiście pod warunkiem, że sie nie udusi kablem ze słuchawek... Ja mam bez przewodowe, ale by mi na 100% spadły ze uszu, a pozatym nie mam sterowników dla mojej karty dziwiękowej...
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.