Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
A w jakich dawkach testowałeś tego b-k imprezowo? Ja sam preferuje raczej małe dawki stymulantów, ale tego dawkuje sobie ok. 50 mg. Imprezowo rzecz jasna, bo gdy próbowałem się na tym uczyć (co jak pisałem jednak na dłuższą metę jest daremne) brałem jakieś 30 mg. Dorzutki mniej więcej co godzinę.
2. Przygotuj jakies benzo albo od biedy antyhistaminy
3. Pij duzo plynow, jedz warzywa i owoce
4. Jesli jeszcze zostal ci ten pentedron to wyjeb go, albo pochlon calego.
5. Odstaw nagle, cold turkey
6. Duzo snu
pentedron w dawkach conajmniej +250mg na kreske a najlepij 500mg
Akurat nigdy nie słuchałem muzy na pente i nawet w szczególności mi się nie chciało..ew. pentedron + 3mmc...ale na małych dawkach się nie skończy pewnie minimum 0,5g pente i z 750...może gram 3-MMC (disko długo trwa...) a jak ktoś już wspominał ja też mam problemy z odlaniem się po dużych dawkach ketonów, a w szczególnosci po mixie pente z 3-MMC.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.