Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 253 / 5 / 0
@Tyler Durden,
A w jakich dawkach testowałeś tego b-k imprezowo? Ja sam preferuje raczej małe dawki stymulantów, ale tego dawkuje sobie ok. 50 mg. Imprezowo rzecz jasna, bo gdy próbowałem się na tym uczyć (co jak pisałem jednak na dłuższą metę jest daremne) brałem jakieś 30 mg. Dorzutki mniej więcej co godzinę.
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 1472 / 197 / 0
Nie wiem, dorzutki z 1 cm zamoczonej wykałaczki co 1-2 h, nie więcej. Pewnie, gdybym korzystał tylko z tego stymulanta, wrzucałbym więcej. W każdym razie na imprezy do kokaetylenu się nie umywa :P
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 84 / / 0
Mam pytanie odnosinie pentedronu powiem tak niespodziewałem się takiego potencjału. Jeśli chodzi tolerkę to szybko rośnie i jest mega parcie na kreskę, łatwo się wjebać właśnie jestem w dość długim ciągu i coś mi się wydaje że będzie cięszko to gówno odstawić a i dodatkowo zaczęła się tolerka i to w chuj gruba od 50 do 100 snifem w chuj słabo działa i zastanawiałem się jak to gówno odstawić myślałem ostopniowym odstawieniu tego badziewia bo muszę jakoś jutro i w sobotę kontaktować prubował ktoś odstawiać stopniowo jak naprzykład niektóre leki tak myślałem odawkach oral ok 50mg kilka razy dziennie do tej pory powiem tak ja mam już syto na jakiś czas obecnie mam uczucie pustki w sobie i bezsęsu istnienia.
Uwaga! Użytkownik haze69 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3363 / 359 / 0
1. Zaparz hektolitry zielonej herbaty
2. Przygotuj jakies benzo albo od biedy antyhistaminy
3. Pij duzo plynow, jedz warzywa i owoce
4. Jesli jeszcze zostal ci ten pentedron to wyjeb go, albo pochlon calego.
5. Odstaw nagle, cold turkey
6. Duzo snu
  • 311 / 4 / 0
Powodzenia hejz. Kurde rzeczywiscie małe ilości też fajnie działają sniffem :) A wcześniej waliłem 3 krotnie wiecej. I mniejszy zjazd jest. Nicolas Cage - don't say.
  • 2428 / 91 / 0
Kurwa , pentedron w duzych dawakch działa dopiero zajebiscie... ,te dawkowanie 10-50mg sprawdzało tylko przy pentedronie w mokrym puszku/śniegu... bo tamtym sortem nie dalło sie ujebac tak jak duzym kryształem... :-/
pentedron w dawkach conajmniej +250mg na kreske a najlepij 500mg %-D klepie że ło ja Cie pierdole :blush: , no ale takie zabawy przy braku lub bardzo niewielkiej tolerancji, owocują przekuresjwkimi efektami ubocznymi... , ale one szybko zanikają wraz z rosnącą tolerką, ;p przy odpowiednim poziomie tolerki mozna napierdalać kreske za kreską bez jakichkolwiek "sajd ifektów" %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 471 / 2 / 0
Po takich ilościach jak schodzi, zajebałem kiedyś +/- 350 mg 2x w odstępach może godziny, półtorej, w mózgu jest uczucie jak by pierdolnął cię prąd. Coś na wzór zwarcia w mózgu. Zmartwiłem się trochę jak tego doświadczyłem, ale żyję i mam się dobrze.
Ostatnio zmieniony 01 września 2012 przez novumdragum, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 984 / 6 / 0
ja jebie, Bigos, a gdybyś tak na chwilę był <trzeźwy> (ale nie tak zjazdowo czy depresyjnie jak to przerywany ciąg) ale chodzi mi o ten czysty stan umysłu, taki świeży, lotny, myślę że wpierdalałbyś tą trzeźwość po pół grama na raz, ale by była viksa!!! przecież nie oszukujmy się, przy takich ilościach stymulantów to człowiek bierze żeby się poczuć normalnie na chwilę...
głupio wyszło...
  • 1425 / 81 / 0
Jak się pentedron sprawdza na disko a w szczególności na parkiet? dobra amfa + GBL jest git

Akurat nigdy nie słuchałem muzy na pente i nawet w szczególności mi się nie chciało..ew. pentedron + 3mmc...ale na małych dawkach się nie skończy pewnie minimum 0,5g pente i z 750...może gram 3-MMC (disko długo trwa...) a jak ktoś już wspominał ja też mam problemy z odlaniem się po dużych dawkach ketonów, a w szczególnosci po mixie pente z 3-MMC.
  • 10 / / 0
obecnie dostepna penta jest inna w chuj(oprocz sklepow w ktorych bedzie za kilka dni taka jak zawsze). na oko jakby iglowy kot, ale wymielony z czyms. pali nosa szczegolnie przy pierwszych sniffach, splyw tez okrpony przy kilku pierwszych wrzutach, smierdzi chemia, jakby fiolki czy inne kwiaty ale synetycznie :scared: . dzialanie inne, dosc mocne wejscie jakby wydluzone, bardziej mieli (lekko euforycznie), po dwoch snifach do 200-250 calosc, po 22 ostatni - zero spania, chyba ze da se przepic, ale po 2 bro i mj nie dalem rady. przypomina stara fete w dlugosci dzialania, znaczy polowe krocej w sumie. nie ma na tej pencie czystej klarownej stymulacji jak na ulubionym krysztale.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.