Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
A w jakich dawkach testowałeś tego b-k imprezowo? Ja sam preferuje raczej małe dawki stymulantów, ale tego dawkuje sobie ok. 50 mg. Imprezowo rzecz jasna, bo gdy próbowałem się na tym uczyć (co jak pisałem jednak na dłuższą metę jest daremne) brałem jakieś 30 mg. Dorzutki mniej więcej co godzinę.
2. Przygotuj jakies benzo albo od biedy antyhistaminy
3. Pij duzo plynow, jedz warzywa i owoce
4. Jesli jeszcze zostal ci ten pentedron to wyjeb go, albo pochlon calego.
5. Odstaw nagle, cold turkey
6. Duzo snu
pentedron w dawkach conajmniej +250mg na kreske a najlepij 500mg
Akurat nigdy nie słuchałem muzy na pente i nawet w szczególności mi się nie chciało..ew. pentedron + 3mmc...ale na małych dawkach się nie skończy pewnie minimum 0,5g pente i z 750...może gram 3-MMC (disko długo trwa...) a jak ktoś już wspominał ja też mam problemy z odlaniem się po dużych dawkach ketonów, a w szczególnosci po mixie pente z 3-MMC.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.