Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 235 / 6 / 0
OK.Dzięki za odpowiedż.Recepta jest legalna..
  • 867 / 12 / 0
To po kiego chuja pytasz? Sądzisz, że lekarz który Ci ją wypisywał nie kończył studiów medycznych? Pewnie też pierwszy raz w życiu wypisywał tramadol człowiekowi, wcześniej w programie "Lekarze bez granic" leczył bóle pooperacyjne słoni w Afryce.
ChÓj!
  • 146 / / 0
cut

TAK Właściwie to ja z pytaniem: brałem Tramadol kilka razy, zawsze w dawkach 250-300 mg i było si natomiast ostatnio jak zarzuciłem 300 to nic nie poczułem, skończyło się na gramie przyjętym w 3h do tego w miarę delikatne działanie. sedacja bez euforii. przerwa między 'sesjami' z T wynosiła jakieś 2 miesiące. WTF? Dodam że żadnych innych opio nie stosowałem pomiędzy.
  • 791 / 7 / 0
kurwa, powiem wam ze ostatnio spodobal mi sie mix trama + kody + fety iv... opiatowe i serotoninowe (+ antagonizm 5-ht2c!) dzialanie tramca zajebiscie uzupelnia profil dzialania fety :D a tak normalnie to sam tramiec mnie wkurwia... jadam go solo w malutkich dawkach na skrety tylko

btw, about legalna recka - LOL
Ostatnio zmieniony 25 marca 2013 przez Oltun, łącznie zmieniany 2 razy.
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 596 / 1 / 0
Ja zacząłem od 600 mg i mocno i elegancko mnie rozwaliło, codziennie teraz po 600 mg leci i elegancko jest za każdym razem tylko z tą różnicą ze coraz krócej działa, i za każdym razem senny jestem tak milutko mi się to podoba :-D

Do tego ostatnio tramca zmixowałem po jakiś 2h z 500g maku i dopaliłem mj i powiem że bajecznie :D
  • 520 / 8 / 0
Pewnie już było, ale nie znalazłem, więc: czy istnieje jakiś sposób, żeby w miarę bezpiecznie podać podać i.v. Poltram Retard? Raz mnie tak pojebało, że wstrzyknąłem sobie ten kisiel ze 100 mg i jak widać żyje :) , ale wolał bym się już tak nie bawić.
PS
Jednak znalazłem, ale czy dobrze zrozumiałem: na Poltramach Retard jest niewidoczna biała otoczka, która przy rozpuszczaniu tabletek w wodzie zamienia roztwór w kisiel, wystarczy ja zmyć np: wodą do iniekcji, a potem normalnie już kruszymy, rozpuszczamy, filtrujemy i pukamy, tak?
  • 235 / 6 / 0
Tilan pisze:
Ja zacząłem od 600 mg i mocno i elegancko mnie rozwaliło, codziennie teraz po 600 mg leci i elegancko jest za każdym razem tylko z tą różnicą ze coraz krócej działa, i za każdym razem senny jestem tak milutko mi się to podoba :-D

Do tego ostatnio tramca zmixowałem po jakiś 2h z 500g maku i dopaliłem mj i powiem że bajecznie :D
Ja wypijam do T mocną kawę nie jestem po tym taki senny i w ogóle jakoś lepiej na mnie działa.
  • 182 / 3 / 0
dacmubanana pisze:
dobrze zrozumiałem: na Poltramach Retard jest niewidoczna biała otoczka, która przy rozpuszczaniu tabletek w wodzie zamienia roztwór w kisiel, wystarczy ja zmyć np: wodą do iniekcji, a potem normalnie już kruszymy, rozpuszczamy, filtrujemy i pukamy, tak?
Chyba to i tak nie przejdzie. Retardów nie da rady normalnie zrobić na i.v

i.v tylko poltram kaps
  • 791 / 7 / 0
jasne ze da rade, tak samo jak wszystko inne SR
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 133 / / 0
Wiem, że fluoksetyna silnie inhibituje CYP2D6.
Czy ma to wpływ na siłę działania trampka?

kodeina przy fluoksetynie 20mg u mnie w ogóle nie zadziałała, niestety :(
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.