Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Maria i maja świetnie się komponują. Doszedłem do wniosku, że w moim przypadku zupełnie nie ma sensu walić samej morfiny p.o., ale z jointem już jak najbardziej :-) .
Zmieszałem ją z 75mg baclofenu całkiem możliwe, że na był też jakiś delikatny podkład z benzo i miałem zdecydowanie za grubo. Pierwszy raz nie podobało mi się działanie baclofenu, ale pewnie przez za dużą dawkę.
Z alprą bardzo mi się podobało, ale to już niebezpieczne połączenie.
Wrzucenie 50mg morfiny po dłuższej przerwie od opio i resecie dzień wcześniej (difenidina - 150 mg - z mj mocny trip) przy dalej wyczuwalnych efektach dyso + mj dało świetny efekt. Każda z kilku późniejszych prób nie była nawet częściowo tak dobra. Jak będę miał kiedyś okazję to wrzucę jakieś dyso w mało-średniej dawce i po kilku h M + mj.
Ze stymulantami nie miałem okazji próbować, ale sławny speedball w wersji "nieiglastej" pewnie też byłby ciekawy. Wersja bieda bez igieł z jakąś fetą/ketonami też może mieć potencjał.
A Wy co myślicie o miksach z takim, a nie innym ROA ? Jakieś pomysły/doświadczenia?
BTW szukałem i nie widziałem tematu "morfina - miksy"tylko same wzmianki w innych tematach i ogólnym opio, ale stwierdziłem, że nie będę zakładał po kilku próbach z p.o. :-D .
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
próbowałam też raz z alprazolamem i porażka, nudna sedacja, nic ciekawego
The dream is gone
a co do majki ja biore ostatnio, place jak za zboze ale mam sprawdzenie zawartosci i wszystko git majka przednia ampulkowa, cudem znalazlam, staly dostep.... dobry kontakt znalazlam, wybaczcie ale sie nie podziele, bo dla mnie nie zostanie, za to jesli chodzi o bunondol moge pomoc
a tak btw. szkoda ze majka iv dziala jakes 30 sekund wjazd a pozniej tylko cieplo i rozluznienie, co ja bym dala zeby ten wjzd trwal co calkowite dzialanie majki
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
10 lutego 2018Kometha pisze: a moze ktos z was chcialby zejsc na buprze z majki czy hery:) mam ciekawe informacje i nie tylko PW
Bo buprenorfina słabo nadaje się do grzania... nie bez powodu jest obecnie najpopularniejszym lekiem substytucyjnym.
Jedynie osoby z bardzo małą tolerancją mogą się tym "porobić".
Podkład - magnez ( ;-) ), 600mg pregabaliny, 6mg alprazolamu, 4mg klonazepamu.
Ale potrafię odróżnić działanie opio od tych substancji, fajną mają synergię...
Mam się ochotę poprzytulać i poleżeć, jak na jakimś empatogenie... Chociaż na dobrym maku/zaraz po strzale też jestem straszną przylepą. Okropną.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.