Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 914 / 0
Zeby lepiej widac zyly, mozemy wlasnie po robic te ruchy, zaciskac piesc i puszczac, uderzac w miejsce gdzie sa zyly.To powinno pomoc.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1509 / 223 / 0
Najlepiej i tak sprawdza się u mnie mocno zaciśnięta staza i "pompowanie" ręką. Spróbuję pewnie przy okazji z tymi chusteczkami ze spirolem, o których pisała Klepsydra.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 837 / 78 / 0
Tak myślę z czym zmieszać majkę p.o. z jej lichym działaniem :-) .
Maria i maja świetnie się komponują. Doszedłem do wniosku, że w moim przypadku zupełnie nie ma sensu walić samej morfiny p.o., ale z jointem już jak najbardziej :-) .
Zmieszałem ją z 75mg baclofenu całkiem możliwe, że na był też jakiś delikatny podkład z benzo i miałem zdecydowanie za grubo. Pierwszy raz nie podobało mi się działanie baclofenu, ale pewnie przez za dużą dawkę.
Z alprą bardzo mi się podobało, ale to już niebezpieczne połączenie.
Wrzucenie 50mg morfiny po dłuższej przerwie od opio i resecie dzień wcześniej (difenidina - 150 mg - z mj mocny trip) przy dalej wyczuwalnych efektach dyso + mj dało świetny efekt. Każda z kilku późniejszych prób nie była nawet częściowo tak dobra. Jak będę miał kiedyś okazję to wrzucę jakieś dyso w mało-średniej dawce i po kilku h M + mj.
Ze stymulantami nie miałem okazji próbować, ale sławny speedball w wersji "nieiglastej" pewnie też byłby ciekawy. Wersja bieda bez igieł z jakąś fetą/ketonami też może mieć potencjał.

A Wy co myślicie o miksach z takim, a nie innym ROA ? Jakieś pomysły/doświadczenia?

BTW szukałem i nie widziałem tematu "morfina - miksy"tylko same wzmianki w innych tematach i ogólnym opio, ale stwierdziłem, że nie będę zakładał po kilku próbach z p.o. :-D .
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 173 / 10 / 0
dla mnie morfina p.o. ma dobre działanie ale bardzo łatwo je zakłócić. jakieś THC, stimy, alkohol = natychmiastowy zanik fazy, powyższe substancje natychmiastowo przejmują działanie.
próbowałam też raz z alprazolamem i porażka, nudna sedacja, nic ciekawego
  • 1016 / 97 / 0
Paradoksalnie da się z p.o. przesadzić dość łatwo, zarzuciłem 3 razy tyle co na iv żeby porównać fazę (teoretyczne 30% BA przy nieregularnym braniu), zmiotło mocno i działało długo. Miks z alkoholem to kiepski pomysł, nieprzyjemnie zamula, nieogarnianie jakieś, podejrzewam że z benzo byłoby podobnie - sama maja daje dosyć sedacji więc jakieś małe dawki stimów albo trawa to pewnie lepszy pomysł.
The child is grown
The dream is gone
  • 341 / 55 / 0
a moze ktos z was chcialby zejsc na buprze z majki czy hery:) mam ciekawe informacje i nie tylko PW

a co do majki ja biore ostatnio, place jak za zboze ale mam sprawdzenie zawartosci i wszystko git majka przednia ampulkowa, cudem znalazlam, staly dostep.... dobry kontakt znalazlam, wybaczcie ale sie nie podziele, bo dla mnie nie zostanie, za to jesli chodzi o bunondol moge pomoc
a tak btw. szkoda ze majka iv dziala jakes 30 sekund wjazd a pozniej tylko cieplo i rozluznienie, co ja bym dala zeby ten wjzd trwal co calkowite dzialanie majki
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 12808 / 2490 / 0
10 lutego 2018Kometha pisze:
a moze ktos z was chcialby zejsc na buprze z majki czy hery:) mam ciekawe informacje i nie tylko PW
Nie masz ciekawych informacji, tylko buprenorfinę do opchnięcia : P
  • 2 / / 0
Ja nie lubie buprenorfiny, nie ma wjazdu i słabo działa, od dawna lece na Sevredolu, łatwo przerobić do IV, czasem też łykam DHC Continous, jest metabolizowane do morfiny w kilkunastu procentach, to dihydrokodeina.
  • 12808 / 2490 / 0
^
Bo buprenorfina słabo nadaje się do grzania... nie bez powodu jest obecnie najpopularniejszym lekiem substytucyjnym.
Jedynie osoby z bardzo małą tolerancją mogą się tym "porobić".
  • 2116 / 634 / 0
Odnośnie bupry; dosłownie pięć minut temu wzięłam łyżkę po przygotowywaniu majki z MST200 i nie zeskrobując z niej resztek, wrzuciłam do łyżki zalanej wodą plaster z ok. 5mg i oczywiście zakwasiłam wodę; potem przefiltrowałam i puknęłam. Gotowałam z 10 minut, sumiennie nad trzema podgrzewaczami. I powiem Wam, że nie oczekiwałam fajerwerków, ale jest co najmniej przyjemnie. bupra weszła standardowo po paru minutach, ale przy podawaniu było czuć charakterystyczne dla majeczki odcięcie nóg. Nie było bitwy pod receptorami anno domini 2018, jak się obawiałam. Polecam taki eksperyment.

Podkład - magnez ( ;-) ), 600mg pregabaliny, 6mg alprazolamu, 4mg klonazepamu.
Ale potrafię odróżnić działanie opio od tych substancji, fajną mają synergię...

Mam się ochotę poprzytulać i poleżeć, jak na jakimś empatogenie... Chociaż na dobrym maku/zaraz po strzale też jestem straszną przylepą. Okropną. :*)
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.