Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Maria i maja świetnie się komponują. Doszedłem do wniosku, że w moim przypadku zupełnie nie ma sensu walić samej morfiny p.o., ale z jointem już jak najbardziej :-) .
Zmieszałem ją z 75mg baclofenu całkiem możliwe, że na był też jakiś delikatny podkład z benzo i miałem zdecydowanie za grubo. Pierwszy raz nie podobało mi się działanie baclofenu, ale pewnie przez za dużą dawkę.
Z alprą bardzo mi się podobało, ale to już niebezpieczne połączenie.
Wrzucenie 50mg morfiny po dłuższej przerwie od opio i resecie dzień wcześniej (difenidina - 150 mg - z mj mocny trip) przy dalej wyczuwalnych efektach dyso + mj dało świetny efekt. Każda z kilku późniejszych prób nie była nawet częściowo tak dobra. Jak będę miał kiedyś okazję to wrzucę jakieś dyso w mało-średniej dawce i po kilku h M + mj.
Ze stymulantami nie miałem okazji próbować, ale sławny speedball w wersji "nieiglastej" pewnie też byłby ciekawy. Wersja bieda bez igieł z jakąś fetą/ketonami też może mieć potencjał.
A Wy co myślicie o miksach z takim, a nie innym ROA ? Jakieś pomysły/doświadczenia?
BTW szukałem i nie widziałem tematu "morfina - miksy"tylko same wzmianki w innych tematach i ogólnym opio, ale stwierdziłem, że nie będę zakładał po kilku próbach z p.o. :-D .
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
próbowałam też raz z alprazolamem i porażka, nudna sedacja, nic ciekawego
The dream is gone
a co do majki ja biore ostatnio, place jak za zboze ale mam sprawdzenie zawartosci i wszystko git majka przednia ampulkowa, cudem znalazlam, staly dostep.... dobry kontakt znalazlam, wybaczcie ale sie nie podziele, bo dla mnie nie zostanie, za to jesli chodzi o bunondol moge pomoc
a tak btw. szkoda ze majka iv dziala jakes 30 sekund wjazd a pozniej tylko cieplo i rozluznienie, co ja bym dala zeby ten wjzd trwal co calkowite dzialanie majki
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
10 lutego 2018Kometha pisze: a moze ktos z was chcialby zejsc na buprze z majki czy hery:) mam ciekawe informacje i nie tylko PW
Bo buprenorfina słabo nadaje się do grzania... nie bez powodu jest obecnie najpopularniejszym lekiem substytucyjnym.
Jedynie osoby z bardzo małą tolerancją mogą się tym "porobić".
Podkład - magnez ( ;-) ), 600mg pregabaliny, 6mg alprazolamu, 4mg klonazepamu.
Ale potrafię odróżnić działanie opio od tych substancji, fajną mają synergię...
Mam się ochotę poprzytulać i poleżeć, jak na jakimś empatogenie... Chociaż na dobrym maku/zaraz po strzale też jestem straszną przylepą. Okropną.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.