Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1509 / 223 / 0
Uuu. Źle bardzo. Kuhwa, niby wiedziałam, że alkohol podbije działanie opio, ale nie sądziłam, że 3 piwerka rozłożone w czasie na kilka godzin mnie tak zmiotą i to typowo alkoholową fazą. Aż mi niedobrze jak sobie to przypomnę. A serio, dziwne, bo normalnie wypijam morze wińska. Jak wrzucę opio czy to tabsy kody z Tjoko, czy ekstrahowany płyn z Antoniusza, czy puk z MST to lubię sobie sączyć czerwone półsłodkie albo półwytrawne, ale nigdy nie zrobiło mi tego, co wczoraj. Dunno, może taki dzień jakiś chujowy na picie miałam.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 76 / 2 / 0
08 grudnia 2017Friedrich pisze:
Mam strasznego smaka na morfinę, kodeina coraz słabiej klepie. Pytanie nowicjusza- są vendorzy na o24 którzy sprzedają np takie 200mg na sztuki xD? Raczej w grę by wtedy wchodził odbiór osobisty. Nie chcę kupować od razu całego liścia.
Ja się wypowiem tak, że morfina wcale nie jest mniej ekonomiczna...też myślałem, że na mojej tolerce 600-900 mg jeden tabs mst200 wystarczy mi na trzy dni, ale się mocno zdziwiłem jak puknięcie całego tabsa z jednej pompki dało efekt nie wiele lepszy od kody...ja obecnie schodze na benzo z opio i dzisaij przy 5 klonach i jednej paczce thio bylo milutko(przez chwile ale zawsze w porowaniu z tym ze napierdalalem gram kody codziennie przez 3 lata)...tobie polecam to samo czyli zejsc jak najbardziej z kody (benzo jest latwiejsze do ogarniecia niz DHC) i sie przygoda zacznie mniej wiecej na nowo...zwlaszcza ze nie masz fizycznego uzaleznienia...mnie majka zawiodla za bardzo sedacyjna odcina cie od swiata i tylko lezysz i nodujesz...a jak na serio masz cisnienie na cos mocniejszego to proponuje oksykodon on dziala bardziej euforycznie niz majka - możesz ogarnąć różne rzeczy nie zapierdalasz spraw, ale jak chcesz to też przynodujesz....no i nie trzeba się kłuć...a jak tego nigdy nie robiłeś to lepiej znajdź jakiegos opiowraka po ratownictwie medycznym...znam typa, który jest magikiem kurwa, wbija sie w zyly ktorych nie widać, a jak sie nie wbije od razu to tak ustawi jak ronaldinho ze sie wbije tak ze nawet stazy nie potrzebujesz żeby krew zalała całą kontrolkę i jeszcze trochę strzykawki bez zaciągania. Typ jest tak dobry, że jak się wjebał w tętnice to nie poczuł i puścił 6ml ketonów, gdzie ludzie po 1 ml w tętnice zdychają, więc...ratownictwo medyczne the best ;)

a co do gotowania filterków to ja je gotowałem w korku po balantisie tak ze korek skakał od wrzenia...ale zrobiłem to 2 czy 3 razy tylko i możliwe że miałem szczęście

[mention]Hexe[/mention] jeśli chodzi o palenie to było sobie jeszcze zajebać tytoń z lufki wtedy byłoby Ci fajnie %-D
W klubie tym jak w escape roomie
Im wiem więcej tym mniej mówię
  • 1509 / 223 / 0
18 grudnia 2017Slomiany+ pisze:

a co do gotowania filterków to ja je gotowałem w korku po balantisie tak ze korek skakał od wrzenia...ale zrobiłem to 2 czy 3 razy tylko i możliwe że miałem szczęście
Ja zmywam otoczki z tabsów patyczkiem higienicznym nasączonym wódą albo wodą z kranu, a jako filtra używam takiej samej wacianej końcówki, tylko nieużywanej oczywiście. Pięknie się wysysa.
18 grudnia 2017Slomiany+ pisze:
[mention]Hexe[/mention] jeśli chodzi o palenie to było sobie jeszcze zajebać tytoń z lufki wtedy byłoby Ci fajnie %-D
Hah. Tak i tabakę może jeszcze. Thanks but no, thanks. :D Wypaliłam te 2-3 fajki, na rok mi wystarczy.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 235 / 4 / 0
PILNE
Potrzebuje porady. Czy 160 zl za liść/430 zł za opakowanie mst 200mg ze sprawdzeniem zawartości to nie podejrzanie tanio? Może to być wał lub co gorsza jakaś niebieska prowokacja?
  • 1931 / 318 / 0
[mention]AzureDream[/mention]
16zł/7.16(6)zł (bo opakowanie to 60 tab.)to skrajnie podejrzanie tanio - samemu nie miałem nigdy taniej niż 20 zł/tabs. (chyba). No ale jak masz sprawdzenie zawartości i wiesz jak powinny tabsy wyglądać to chyba nie problem c'nie?
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2017 przez GG Allin, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 502 / 42 / 0
moim zdaniem za tanio, podejrzane
  • 12801 / 2488 / 0
Wyjaśnienie może być również takie, że ktoś nie zna czarnorynkowej ceny i zaproponował ileś tam wyższą, niż w aptece? Ja kiedyś kupiłem całe opakowanie za piątkę palenia i gość jeszcze był mi wdzięczny (tylko nie na żadnych ogłoszeniach).
Czy psy robią takie prowokacje? Nie mam pojęcia... może jak się nudzą. Łatwiej im chyba zgarniać ćpunów z brownem.
  • 326 / 54 / 0
Albo może być taka sytuacja jak w przypadku kumpla, co prawda u niego był oksy, ale kupił sporo za podejrzanie niską cenę bo za 250zł a to tylko dlatego że owej sprzedawczyni - starszej kobiecie ktoś umarł a ona nie znając cen postanowiła to sprzedać.
Every time just like the last
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
  • 2372 / 317 / 0
Ktoś gdzieś pisał (chyba na o24 i w formie ogłoszenia), że trafił na smutnych panów ale to było spotkanie face to face z odbiorem osobistym. Osobiście trochę wątpie, że służbą chciałoby się robić takie akcje i łapać kupców a nie handlarzy. O ile oni w ogóle mogą robić takie prowokacje
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 16 / 2 / 0
Czy mógłby ktoś pukający doltardy 100ki dać dokładną i klarowną instrukcję przetwarzania do walenia po kablach? Tak, wiem, że na forum jest już parę instrukcji, ale są mało dokładne czy tam klarowne (doltard jest mniej dostępny i traktowany trochę po macoszemu, że tak sobie pozwolę zacytować jednego z forumowiczów). Przepraszam, że zadaję może glupie pytania, ale lepiej głupio zapytać, dostać odpowiedz i nie zrobić żadnych głupich błędów, po których kończy się na sorze albo gorzej. Nie pogardziłbym zdjęciami procesu :-D Z góry dzięki ;-)
Know your body, know your mind, know your substance, know your source.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.