Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
08 grudnia 2017Friedrich pisze: Mam strasznego smaka na morfinę, kodeina coraz słabiej klepie. Pytanie nowicjusza- są vendorzy na o24 którzy sprzedają np takie 200mg na sztuki xD? Raczej w grę by wtedy wchodził odbiór osobisty. Nie chcę kupować od razu całego liścia.
a co do gotowania filterków to ja je gotowałem w korku po balantisie tak ze korek skakał od wrzenia...ale zrobiłem to 2 czy 3 razy tylko i możliwe że miałem szczęście
[mention]Hexe[/mention] jeśli chodzi o palenie to było sobie jeszcze zajebać tytoń z lufki wtedy byłoby Ci fajnie
Im wiem więcej tym mniej mówię
18 grudnia 2017Slomiany+ pisze:
a co do gotowania filterków to ja je gotowałem w korku po balantisie tak ze korek skakał od wrzenia...ale zrobiłem to 2 czy 3 razy tylko i możliwe że miałem szczęście
Hah. Tak i tabakę może jeszcze. Thanks but no, thanks. :D Wypaliłam te 2-3 fajki, na rok mi wystarczy.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Potrzebuje porady. Czy 160 zl za liść/430 zł za opakowanie mst 200mg ze sprawdzeniem zawartości to nie podejrzanie tanio? Może to być wał lub co gorsza jakaś niebieska prowokacja?
16zł/7.16(6)zł (bo opakowanie to 60 tab.)to skrajnie podejrzanie tanio - samemu nie miałem nigdy taniej niż 20 zł/tabs. (chyba). No ale jak masz sprawdzenie zawartości i wiesz jak powinny tabsy wyglądać to chyba nie problem c'nie?
Czy psy robią takie prowokacje? Nie mam pojęcia... może jak się nudzą. Łatwiej im chyba zgarniać ćpunów z brownem.
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.