Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
08 grudnia 2017Friedrich pisze: Mam strasznego smaka na morfinę, kodeina coraz słabiej klepie. Pytanie nowicjusza- są vendorzy na o24 którzy sprzedają np takie 200mg na sztuki xD? Raczej w grę by wtedy wchodził odbiór osobisty. Nie chcę kupować od razu całego liścia.
a co do gotowania filterków to ja je gotowałem w korku po balantisie tak ze korek skakał od wrzenia...ale zrobiłem to 2 czy 3 razy tylko i możliwe że miałem szczęście
[mention]Hexe[/mention] jeśli chodzi o palenie to było sobie jeszcze zajebać tytoń z lufki wtedy byłoby Ci fajnie
Im wiem więcej tym mniej mówię
18 grudnia 2017Slomiany+ pisze:
a co do gotowania filterków to ja je gotowałem w korku po balantisie tak ze korek skakał od wrzenia...ale zrobiłem to 2 czy 3 razy tylko i możliwe że miałem szczęście
Hah. Tak i tabakę może jeszcze. Thanks but no, thanks. :D Wypaliłam te 2-3 fajki, na rok mi wystarczy.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Potrzebuje porady. Czy 160 zl za liść/430 zł za opakowanie mst 200mg ze sprawdzeniem zawartości to nie podejrzanie tanio? Może to być wał lub co gorsza jakaś niebieska prowokacja?
16zł/7.16(6)zł (bo opakowanie to 60 tab.)to skrajnie podejrzanie tanio - samemu nie miałem nigdy taniej niż 20 zł/tabs. (chyba). No ale jak masz sprawdzenie zawartości i wiesz jak powinny tabsy wyglądać to chyba nie problem c'nie?
Czy psy robią takie prowokacje? Nie mam pojęcia... może jak się nudzą. Łatwiej im chyba zgarniać ćpunów z brownem.
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.