23 listopada 2025dariamiereszynska pisze:kokaina w Polsce kosztuje średnio 180zł za gram, także dużo przepłacasz, biorąc ją w tym regionie .13 września 2025rafal425 pisze:To wszystko zależy od kogo i dla kogo, najczęściej jest to 250-500, jeśli z ulicy/tg itp. to raczej będzie to bardziej 400-500 a może i nawet w górę za dobrej jakości koks.08 lipca 2025larwa666 pisze: może ktoś wie po ile koko w okolicach Pruszkowa? Jest tu ktoś z tych okolic?
mefisto granica jest naprawdę cienka pamiętaj !
nCuX - dzięki :), sprawdzam jednego modka , wiem ,że to słaba metoda ,ale też wiem ,że gówniarz nadaje się na takie stanowisko - WCALE
23 listopada 2025Shrank23 pisze: Też mam podobne pytanie co poprzednik ,tyko Medikinet 40 CR i Medikinet 20![]()
cut
taaaa naprawdę to jest pierwsze i ostatnie ostrzeżenie słowne !!!!!!
pzdr
ncux
40 cr 200/400 zł za pake
to wszystko zależy to jest rwp ty dyktujesz cenę.
ps
W większym mieście krk lub wawa tabletka 1 szt 25/30 zł
Co jak co ale po tobie się czegoś więcej spodziewałem :)
Z góry dziękuję, wszystkiego dobrego i dużo zdrówka wszystkim tu przebywającym w nowym roku życzę
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.