23 listopada 2025dariamiereszynska pisze:kokaina w Polsce kosztuje średnio 180zł za gram, także dużo przepłacasz, biorąc ją w tym regionie .13 września 2025rafal425 pisze:To wszystko zależy od kogo i dla kogo, najczęściej jest to 250-500, jeśli z ulicy/tg itp. to raczej będzie to bardziej 400-500 a może i nawet w górę za dobrej jakości koks.08 lipca 2025larwa666 pisze: może ktoś wie po ile koko w okolicach Pruszkowa? Jest tu ktoś z tych okolic?
mefisto granica jest naprawdę cienka pamiętaj !
nCuX - dzięki :), sprawdzam jednego modka , wiem ,że to słaba metoda ,ale też wiem ,że gówniarz nadaje się na takie stanowisko - WCALE
23 listopada 2025Shrank23 pisze: Też mam podobne pytanie co poprzednik ,tyko Medikinet 40 CR i Medikinet 20![]()
cut
taaaa naprawdę to jest pierwsze i ostatnie ostrzeżenie słowne !!!!!!
pzdr
ncux
40 cr 200/400 zł za pake
to wszystko zależy to jest rwp ty dyktujesz cenę.
ps
W większym mieście krk lub wawa tabletka 1 szt 25/30 zł
Co jak co ale po tobie się czegoś więcej spodziewałem :)
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.