Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1955 / 257 / 0
23 listopada 2025dariamiereszynska pisze:
13 września 2025rafal425 pisze:
08 lipca 2025larwa666 pisze:
może ktoś wie po ile koko w okolicach Pruszkowa? Jest tu ktoś z tych okolic?
To wszystko zależy od kogo i dla kogo, najczęściej jest to 250-500, jeśli z ulicy/tg itp. to raczej będzie to bardziej 400-500 a może i nawet w górę za dobrej jakości koks.
kokaina w Polsce kosztuje średnio 180zł za gram, także dużo przepłacasz, biorąc ją w tym regionie .
taaa ciekawe gdzie?
mefisto granica jest naprawdę cienka pamiętaj !
  • 366 / 36 / 6
Jokerjoker - Nie wiem jak z takimi małymi dawkami ,ale na pewno nie mniej niż 300zl paka .
nCuX - dzięki :), sprawdzam jednego modka , wiem ,że to słaba metoda ,ale też wiem ,że gówniarz nadaje się na takie stanowisko - WCALE 😎 .
  • 1955 / 257 / 0
23 listopada 2025Shrank23 pisze:
Też mam podobne pytanie co poprzednik ,tyko Medikinet 40 CR i Medikinet 20 😎
cut

taaaa naprawdę to jest pierwsze i ostatnie ostrzeżenie słowne !!!!!!
pzdr
ncux
20 mg 250/350 zł za pake
40 cr 200/400 zł za pake
to wszystko zależy to jest rwp ty dyktujesz cenę.
ps
W większym mieście krk lub wawa tabletka 1 szt 25/30 zł
Co jak co ale po tobie się czegoś więcej spodziewałem :)
  • 0 / / 0
To prawda akurat to zależne od miasta i wielkości ale też jaki jest popyt
ODPOWIEDZ
Newsy
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.