23 listopada 2025dariamiereszynska pisze:kokaina w Polsce kosztuje średnio 180zł za gram, także dużo przepłacasz, biorąc ją w tym regionie .13 września 2025rafal425 pisze:To wszystko zależy od kogo i dla kogo, najczęściej jest to 250-500, jeśli z ulicy/tg itp. to raczej będzie to bardziej 400-500 a może i nawet w górę za dobrej jakości koks.08 lipca 2025larwa666 pisze: może ktoś wie po ile koko w okolicach Pruszkowa? Jest tu ktoś z tych okolic?
mefisto granica jest naprawdę cienka pamiętaj !
nCuX - dzięki :), sprawdzam jednego modka , wiem ,że to słaba metoda ,ale też wiem ,że gówniarz nadaje się na takie stanowisko - WCALE
23 listopada 2025Shrank23 pisze: Też mam podobne pytanie co poprzednik ,tyko Medikinet 40 CR i Medikinet 20![]()
cut
taaaa naprawdę to jest pierwsze i ostatnie ostrzeżenie słowne !!!!!!
pzdr
ncux
40 cr 200/400 zł za pake
to wszystko zależy to jest rwp ty dyktujesz cenę.
ps
W większym mieście krk lub wawa tabletka 1 szt 25/30 zł
Co jak co ale po tobie się czegoś więcej spodziewałem :)
Z góry dziękuję, wszystkiego dobrego i dużo zdrówka wszystkim tu przebywającym w nowym roku życzę
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.