Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Wie ktoś Ile kosztuje alfa w Wielkopolsce?
  • 33 / 3 / 0
08 lipca 2025larwa666 pisze:
może ktoś wie po ile koko w okolicach Pruszkowa? Jest tu ktoś z tych okolic?
To wszystko zależy od kogo i dla kogo, najczęściej jest to 250-500, jeśli z ulicy/tg itp. to raczej będzie to bardziej 400-500 a może i nawet w górę za dobrej jakości koks.
  • 0 / / 0
ile może kosztować HEXEN w lubelskim? nie NEP tylko ten stary dobry HEXEN
  • 4 / / 0
Hej. Jaka cena u was za: a) Mefedorn b) klefedron c) ectazy d) zielsko?
  • 5932 / 1224 / 43
Wieluń, łódzkie :
a) 50 PLN
b) 50 PLN
c) ok 20 - 30 PLN
d) 50 PLN
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 0 / / 0
Witam serdecznie, chce sprzedac pewnej osobie medikinet. Przypomnialem sobie o tym forum wiec chcialbym sie zapytac o ceny jak to teraz sie ma
Medikinet 5mg 30szt - jaka cena za opakowanie albo jaka za blister?
Medikinet 10mg 30 szt - jaka cena?
Z gory dziekuje za odpowiedz 😃
  • 373 / 37 / 6
Też mam podobne pytanie co poprzednik ,tyko Medikinet 40 CR i Medikinet 20 😎
cut

taaaa naprawdę to jest pierwsze i ostatnie ostrzeżenie słowne !!!!!!
pzdr
ncux
  • 1509 / 388 / 13
Zioło po 10 $ £ €

TENBAG

Zawsze konkretne sztuki =)
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 60 / 11 / 0
13 września 2025rafal425 pisze:
08 lipca 2025larwa666 pisze:
może ktoś wie po ile koko w okolicach Pruszkowa? Jest tu ktoś z tych okolic?
To wszystko zależy od kogo i dla kogo, najczęściej jest to 250-500, jeśli z ulicy/tg itp. to raczej będzie to bardziej 400-500 a może i nawet w górę za dobrej jakości koks.
kokaina w Polsce kosztuje średnio 180zł za gram, także dużo przepłacasz, biorąc ją w tym regionie .
Uwaga! Użytkownik dariamiereszynska jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 388 / 13
Boze…

Jak słyszę koks <200zl/g to mi sie nóż i waga otwierają w kieszeni jednocześnie %-D :korposzczur:

Ja płaciłem po 30-40 funa za materiał doprawdy wykurewny ale nigdy tam nie było =1g

zazwyczaj 0.6-0.7
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.