Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
08 maja 2017Panjan123 pisze: Dzieki tur3k a co to za nuroleptyki gdzie to dostac?
08 maja 2017Panjan123 pisze: Dzieki tur3k a co to za nuroleptyki gdzie to dostac? Jak to na recepte to nie dam rady zalatwic napewno.
11 sierpnia 2015Velvet Velour pisze: Przewertowalam czesc watku, a moj przypadek jest chyba dosc odosobniony. 8 miesiecy zazywania opio iv (hel, majka,bupra) w przerwach po 2-3 dni, czasami tez w ciagach po tydzien-poltora, a skretu brak.
Dwa razy w ciagu tego okresu cos tam mnie bolalo, ale nawet nie wiem, czy to mialo zwiazek z opio, ibuprofen likwidowal dolegliwosc.
Szczerze mowiac spodziewalam sie pelnoobjawowego skreta, szczegolnie ze jesli juz walilam to praktycznie po 5 strzalow dziennie. Miesiac przerwy i nic - nawet nastroj pozostal niewzruszony. Czy istnieje tak duza rozbierznosc pomiedzy osobniczymi sklonnosciami do objawow odstawiennych?
07 maja 2017Panjan123 pisze: Czesc forumowicze wybaczcie ze odkopuje temat ale mam problem zaczalem bawic sie z hera jakis miesiac poltorej temu od tego czasu palilem co dziennie najpierw starczal jeden pakiecik pozniej doszlo do dwoch chcialem to odstawic w cholere i wczoraj zdecydowalem ze nie bede palil. Okropnie mnie skrecalo najgorsza noc w moim zyciu oczywiscie zero snu i wgl. Powiedzcie mi prosze jak z tego wyjsc. Palilem to ledwie miesiac i tak okropnie sie czuje jakbym nie mogl bez tego funkcjonowac co zrobic? Czzy taki zjazd bedzie trwal dlugo? Czy moze popalac ale mniej tylko jak vedzie mnie wykrecac i tak zmniejszac dawki az do calkowitego minimum? Juz dzis rano musialem zalatwic bo bym sobie nie poradzil. Ehh raz w zyciu sie potknalem i tak mnie to wjevalo nie spodziewalem sie ze beda tak okopne skutki odstawienia po zaledwie miesiacu niie wyobrazam sobie co ludzie przechodza jak cpaja to latami...
Skręt w moim przypadku pojawia się bardzo szybko, mam wrażenie, że im więcej dojebie dnia poprzedniego, tym gorzej jest kolejnego. W końcu biorę tramal, targin, relanium, jakieś benzo i jest do przeżycia, ale to takie przyćmienie odstawiennych i koczowanie do następnej dawki. Także u mnie częstotliwość brania - co kilkanaście h, do doby, max 1 dzień - wtedy wystrzelenie, 0 snu).
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).