Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
NIeprawda,4 f MPH jest legalny
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
Przymierzam się do zażycia niedużej dawki 25B-NBOMe. Zastanawia mnie jednak, czy przyjmowane regularnie lamotrygina i karbamazepina nie osłabią działania tej fenyloetyloaminy, a co za tym idzie pozwolą mi dostać mentalny wpierdol od Boga za próbę dyskusji z nim i ujrzeć piękne kwiaty malowane umysłem, jak za dawnych lat. Czy ktoś doświadczony mógłby wypowiedzieć się w tej sprawie?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
Przymierzam się do spróbowania 25B-NBOMe, jednak chcę mieć pewność że przyjmowane przeze mnie regularnie karbamazepan oraz lamotrygina (Amizepin i Lamitrin) nie wpłyną negatywnie na jakość tripa, osłabiając działanie fenyloetyloaminy. Nie mam bladego pojęcia o CYP3A4, receptorach, antagonistach, protagonistach, inhibitorach, uprzejmie proszę kogoś doświadczonego o wypowiedź.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Probowalem klasycznych stymulantów i lipa; te 3cmc, 4mmc, amfetaminy - jak dla mnie szału niema w działaniu,trzeba często dorzucać no i odczuwalne problemy z sercem potem.
Czy nie lepiej byłoby sprobować 2cb, 2C-E , lub też cos innego jestescie w stanie polecic? najlepiej jakby było mniej kardiotoksyczne od klasycznych stimów, 1 dorzutka kilka godzin działania i nie ważne czy to będzie syntetyk czy naturalne(chocby ephedra)
150mcg 1cplsd + 10mg 4homet+25mg 2cb + 65mg 6apb + 2fketamina
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.