Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
NIeprawda,4 f MPH jest legalny
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
Przymierzam się do zażycia niedużej dawki 25B-NBOMe. Zastanawia mnie jednak, czy przyjmowane regularnie lamotrygina i karbamazepina nie osłabią działania tej fenyloetyloaminy, a co za tym idzie pozwolą mi dostać mentalny wpierdol od Boga za próbę dyskusji z nim i ujrzeć piękne kwiaty malowane umysłem, jak za dawnych lat. Czy ktoś doświadczony mógłby wypowiedzieć się w tej sprawie?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
Przymierzam się do spróbowania 25B-NBOMe, jednak chcę mieć pewność że przyjmowane przeze mnie regularnie karbamazepan oraz lamotrygina (Amizepin i Lamitrin) nie wpłyną negatywnie na jakość tripa, osłabiając działanie fenyloetyloaminy. Nie mam bladego pojęcia o CYP3A4, receptorach, antagonistach, protagonistach, inhibitorach, uprzejmie proszę kogoś doświadczonego o wypowiedź.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Probowalem klasycznych stymulantów i lipa; te 3cmc, 4mmc, amfetaminy - jak dla mnie szału niema w działaniu,trzeba często dorzucać no i odczuwalne problemy z sercem potem.
Czy nie lepiej byłoby sprobować 2cb, 2C-E , lub też cos innego jestescie w stanie polecic? najlepiej jakby było mniej kardiotoksyczne od klasycznych stimów, 1 dorzutka kilka godzin działania i nie ważne czy to będzie syntetyk czy naturalne(chocby ephedra)
150mcg 1cplsd + 10mg 4homet+25mg 2cb + 65mg 6apb + 2fketamina
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.