Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
NIeprawda,4 f MPH jest legalny
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
Przymierzam się do zażycia niedużej dawki 25B-NBOMe. Zastanawia mnie jednak, czy przyjmowane regularnie lamotrygina i karbamazepina nie osłabią działania tej fenyloetyloaminy, a co za tym idzie pozwolą mi dostać mentalny wpierdol od Boga za próbę dyskusji z nim i ujrzeć piękne kwiaty malowane umysłem, jak za dawnych lat. Czy ktoś doświadczony mógłby wypowiedzieć się w tej sprawie?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
Przymierzam się do spróbowania 25B-NBOMe, jednak chcę mieć pewność że przyjmowane przeze mnie regularnie karbamazepan oraz lamotrygina (Amizepin i Lamitrin) nie wpłyną negatywnie na jakość tripa, osłabiając działanie fenyloetyloaminy. Nie mam bladego pojęcia o CYP3A4, receptorach, antagonistach, protagonistach, inhibitorach, uprzejmie proszę kogoś doświadczonego o wypowiedź.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Probowalem klasycznych stymulantów i lipa; te 3cmc, 4mmc, amfetaminy - jak dla mnie szału niema w działaniu,trzeba często dorzucać no i odczuwalne problemy z sercem potem.
Czy nie lepiej byłoby sprobować 2cb, 2C-E , lub też cos innego jestescie w stanie polecic? najlepiej jakby było mniej kardiotoksyczne od klasycznych stimów, 1 dorzutka kilka godzin działania i nie ważne czy to będzie syntetyk czy naturalne(chocby ephedra)
150mcg 1cplsd + 10mg 4homet+25mg 2cb + 65mg 6apb + 2fketamina
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.