Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
"Rutyna to rzecz zgubna "
Zdam relację później jak było ( porównanie do dużych dawek kofeiny)
Fuzja - 909
Więc generalnie to dość nieprzyjemna faza była. Było co prawda takie pseudopobudzenie (raczej nie da się po tym zasnąć) ale też zamulenie i lekkie odrealnienie przez co musiałem się trochę wysilić przy rozmowie z ziomkami żeby sprawiać wrażenie normalnego xd, oprócz tego czasem czuć takie lekkie ciary na dłoniach. Puls podczas siedzenia 132 przy chodzeniu zapewne większy. Jedyne co mi się podobało to działanie medyczne - całkiem mi wyleczyło katar
W skrócie to nie moja bajka, na pewno nie warte 15zł wolę duże dawki kofeiny
p.s. a ja myslalam, ze Pan spider to tak grzecznie tylko wodeczke, a tu takie kwiatki, znaczy sie politoxy
Kumpel mi mowi, ze do pseudoefki trzeba byc wypoczetym. Ladujemy do zoladka szesc tabletek po czym nalezy cos zjesc najlepiej obiad razem z jedzeniem lepiej sie wchlonie. Po jakiejs godzinie kruszymy dwie tabletki i proszek wciagamy do nosa. Powinno kopnac ; )
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.