Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
19 sierpnia 2017patrykolos pisze: bardzo jasny zielony, juz przechodzacy w zolty heineken z przedzialka - szamal ktos? dobre to?
Nazwa: coca cola
Kolor: różowe
Kształt: puszka coli
Logo: coca-cola
Gdzie kupione: d.śląsk
Kiedy kupione: lipiec 2017
Sposób przyjęcia: oralnie 1/2 i dorzutki 1/4 + 1/4 (+ coś tam jeszcze ale juz nie pamietam :/)
Opis działania: Bardzo miłe wejście, dużoooo serotoniny, fajnie sie tanczy. Po dorzutkach włacza sie mega leń, tylko siedzieć, pić piwko i gadać. Wnioskuje ze bez domieszek "speedujacych". Po ok. 3-4 godzinach włacza sie duzy rozpierdol w głowie, zaburzenie poczucia czasu, oczy na karuzeli, przeskakiwanie z tematu na temat, brak mozliwosci dogadania sie, duża chęć dorzutek ktore nic nie daja, ciśnienie na alkohol. Nie polecam przekraczac 1 sztuki na noc, za duzy nieogar emkowy następuje.
Ocena działania: 7/10 (za pierwsze 2 godziny działania nawet po 1/2)
Dodatkowe komentarze: Bardziej do domowego "rollowania" niz na impreze. Empatia 11/10, gadanie 11/10, szczekościsk 3/10, na drugi dzień lekko wypruty (ale to bardziej alko), bardzo dobry afterglow.
04 sierpnia 2017oskar49 pisze: Siema odebrałem od Dill redbulle i są niebieskie nie różowe może ktoś konsumowal niebieskie jedna opinie wyczailem na necie z zagranicznego i podobno wymoatacze może ktoś od nas z forum jadł niebieskie redbulle czekam na opinie pozdrawiam??
w pomorskim lataly i nyby nie ma w nich emki
P.S tam w pomorskim te redbule wygladaly tak jak te w linku? Bo moje tak wygladaja tylko są jasno niebieskie. https://pillreports.net/index.php?page= ... l&id=37630
Kolor: różowe
Kształt: okrągłe
Logo: logo bugatii
Gdzie kupione: kuj-pom
Kiedy kupione: sierpień 2017
Sposób przyjęcia: oralnie najpierw połówka po 45min cała
Opis działania: Napewno mka aczkolwiek wydaje mi się że to jest słaba piguła. Mam dosyć sporą tolerkę na ketony i tydzień wcześniej miałem romans z 3cmc, bkebdp i mdphp. Piguła nie mogła się odpowiednio załadować i wystrzelić. Uczucie fizyczne i wzrokowe jak najbardziej MDMA brakowało tylko jebnięcia na bani ale jak mówie podejrzewam tolerkę lub wypłukanie. Sam peak również krótki bo 20 min,.
Ocena działania: Ciężko ocenić przez tolerkę lub wypłukanie z sero..
Dodatkowe komentarze: Raport wstawiłem aby potwierdzić iż są legitne a co do mocy patrz wyżej.
20 sierpnia 2017oskar49 pisze: Możesz cos wiecej powiedziec o tych niebieskich rebullach zamiast emki co tam siedzi i jak dziala? Jadłem ostatnio redbule ale okrągłe zielone to zajebista bania bardzo pozytywna i czysta bez zrycia i halunów cały czas pozytywny lot idealne na impreze jak by ktos trafil to polecam ;)
P.S tam w pomorskim te redbule wygladaly tak jak te w linku? Bo moje tak wygladaja tylko są jasno niebieskie. https://pillreports.net/index.php?page= ... l&id=37630
Kolor: niebieski (raczej ciemny)
Kształt: jak logo Chupa Chups; płaskie
Logo: Chupa Chups
Gdzie kupione: Praga
Kiedy kupione: połowa sierpnia 2017
Sposób przyjęcia: połówka doustnie
Opis działania: Żadne. Co zdziwiło mnie od razu, to smak - również żaden.
Ocena działania: Nie działa, nic tam kurwa nie ma.
Dodatkowe komentarze: Słyszał ktoś, lub widział to w Polsce? Jeśli tak, to nie marnujcie pieniążków.
Kolor:różowo-pomarańczowe
Kształt:prostokątne ze ściętymi rogami i przedziałką na środku
Logo: z jednej strony napis redbull z drugiej byk
Gdzie kupione:dolny slask
Kiedy kupione:kwiecien
Sposób przyjęcia:doustnie 1szt. za 2godz. nastepna
Opis działania: pierwszą pogryzłam i tu był blad,bo przez gorzki smak wypilam browara na 2 lyki i po pol godz.zaczelo mi sie ciezko oddychac i puscilam pawia.moj facet sie wystraszyl,ze mnie krzywo tompnie,ale po tym wjechala mi tak piekna faza,ze lezalam w lazience i nie moglam sie podniesc.cos pieknego.muzyka wjezdzala jak w maslo.po ok.2godzinach wlaczyla sie gadka i zaciskala szczeka to wrzucilismy druga i palilismy duzo trawy co jeszcze bardziej podkrecalo.To jest nie do opisania.Przyjemna muzyka,rozmowa i wspaniale pocalunki.bezproblemowo usnelismy
Ocena działania:11/10
Dodatkowe komentarze:jak dla mnie najlepsze od czasow slynnych klonow
Nazwa:Coca Cola
Kolor:różowy
Kształt:puszka coli
Logo:Coca Cola
Kiedy kupione:lipiec
Sposób przyjęcia:doustnie pierw jedna,potem druga sztuka
Opis działania:na poczatku wydawalo sie,ze pieknie bedzie,bo zlalismy sie potem,wrecz do naga rozebralismy i doszlo do zblizenia,a po chwili moj facet zszedl ze mnie i cala faze siedzial na kompie i mowil,ze musi cos znalezc.Po drugiej juz sie z lozka ruszyc nie moglam i mowil,ze strasznie zebami zgrzytalam i w sumie tylko lezalam az usnelam
Ocena działania:6/10
Dodatkowe komentarze:dla mnie jakies dziwne,jestem troche zniesmaczona,nie takiej bomby sie spodziewalam
Nazwa:Red Bull
Kolor:jasnozielone
Kształt:kształt jak coca cole z przedzialka na srodku
Logo:z jednej napis red bull z drugiej byk
Kiedy kupione:sierpien
Sposób przyjęcia:doustnie 1szt.,za pol godz. druga
Opis działania:pierwsza mojego faceta w ogole nie kopnela,wkurzyl sie,ja mialam spocone rece i na 5min zamknelam oczy i mialam faze i przeciagnelam sie i puscilo mi.szczeka mi sie tylko zacisnela i wkurzylam sie,ze juz po.zjedlismy druga.tu juz bylo troche lepiej,ale ani muza nie wkrecala sie,ani mi sie gadac nie chcialo.browary wchodzily jak woda a trawa jak papierosy jeden bongos i blant za drugim,dzieki czemu faza po drugiej piksie trzymala sie z ok.godzine.usnelismy bez problemu
Ocena działania:2/10
Dodatkowe komentarze:dobre dla poczatkujacych,bo masz pelna kontrole,natomiast dla osob bioracych 2-3razy w roku to totalna porazka,tak slabych to jeszcze w zyciu nie jadlam.fajnie obraz przeskakiwal na koniec,a tak to szalu nie ma
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.