Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 3461 / 732 / 9
Dobre było to co u konopnego ekstractum purum 80%, czyli chyba destylat z odwaru alkoholowego. To musi być mocarz! Ktoś wie może po ile to jest w aptekach?
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 1938 / 255 / 0
^^^^^^
500pln
  • 3461 / 732 / 9
Za ile? Gram?
  • 1938 / 255 / 0
0.9 ml
  • 3461 / 732 / 9
Testowałeś? Jak wrażenia? Takie coś to jak perła koko. Jak to obejrzałem proces produkcji, to sobie pomyślałem tak, kurde jednak nauka i wiedza stosowana to jednak miotą takie dilerskie wynalazki.
  • 1938 / 255 / 0
Wole kupić 2g waxu niż produkt apteki lub delte 8/9 dojebaną terpenami w aptece kupuje tylko promocyjne sorty.
  • 33 / 3 / 0
Osobiście jeszcze ekstraktu aptecznego nie próbowałem, ale od znajomego słyszałem że porównując to do tych ulicznych wapków z d9 to niebo a ziemia.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.