Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 3459 / 731 / 9
Dobre było to co u konopnego ekstractum purum 80%, czyli chyba destylat z odwaru alkoholowego. To musi być mocarz! Ktoś wie może po ile to jest w aptekach?
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 1853 / 251 / 0
^^^^^^
500pln
  • 3459 / 731 / 9
Za ile? Gram?
  • 1853 / 251 / 0
0.9 ml
  • 3459 / 731 / 9
Testowałeś? Jak wrażenia? Takie coś to jak perła koko. Jak to obejrzałem proces produkcji, to sobie pomyślałem tak, kurde jednak nauka i wiedza stosowana to jednak miotą takie dilerskie wynalazki.
  • 1853 / 251 / 0
Wole kupić 2g waxu niż produkt apteki lub delte 8/9 dojebaną terpenami w aptece kupuje tylko promocyjne sorty.
  • 33 / 3 / 0
Osobiście jeszcze ekstraktu aptecznego nie próbowałem, ale od znajomego słyszałem że porównując to do tych ulicznych wapków z d9 to niebo a ziemia.
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.