Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 3486 / 739 / 9
Dobre było to co u konopnego ekstractum purum 80%, czyli chyba destylat z odwaru alkoholowego. To musi być mocarz! Ktoś wie może po ile to jest w aptekach?
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 2133 / 267 / 0
^^^^^^
500pln
  • 3486 / 739 / 9
Za ile? Gram?
  • 2133 / 267 / 0
0.9 ml
  • 3486 / 739 / 9
Testowałeś? Jak wrażenia? Takie coś to jak perła koko. Jak to obejrzałem proces produkcji, to sobie pomyślałem tak, kurde jednak nauka i wiedza stosowana to jednak miotą takie dilerskie wynalazki.
  • 2133 / 267 / 0
Wole kupić 2g waxu niż produkt apteki lub delte 8/9 dojebaną terpenami w aptece kupuje tylko promocyjne sorty.
  • 33 / 3 / 0
Osobiście jeszcze ekstraktu aptecznego nie próbowałem, ale od znajomego słyszałem że porównując to do tych ulicznych wapków z d9 to niebo a ziemia.
  • 405 / 66 / 3
Ostatnio, trochę jak idiota, korzystałem kilkukrotnie z urządzenia typu blinker (epet z THC) o deklarowanym poziomie THC ok. 80%. Oczywiście, jako odpowiedzialny człowiek, nie sprawdziłem co tam było w środku i założyłem, że będzie co deklarują.

Zaznaczę, że wcześniej nie konsumowałem THC w innych formach. Efekty z pewnością były, choć niezbyt nachalne. Nie miałem też na celu się mocno porobić, przynajmniej na początku. Po znajomych widziałem, że produkt działa, choć sam owego działania aż tak nie odczuwałem. Czułem się nieco bardziej wyluzowany i senny, lecz stan ten mógł wynikać również z innych czynników. Miałem też lekko czerwone oczy, lecz ogólne odczucia były raczej mizerne, choć może zwyczajnie się nie znam. Główne odczucie to występująca godziny po zażyciu potrzeba kaszlu, co, zakładam, świadczy o niskiej jakości spożywanego produktu.
  • 11 / / 0
@narcovoyage13 nie koniecznie z tym kaszlem.
Czasem jakoś długo po zapaleniu nawet 45-1h po zapaleniu potrafi mnie zlapac suchość w gardle taka wręcz boląca, ale wynika do z wysuszającego działania THC. Ig wystarcz sie napić i nie musi to świadczeć o jakości produktu.

Ale zgodze sie ze faza po tych vapepenach od "kolegi" jest inna. Czasem plytsza, czasem jeden buch potrafil poporsut wyjebać w kosmos, (potem kolejne juz ledwo podtrzymywały dzialanie).

A próbował ktoś tego z apteki ekstraktum puurum? mi lekarz powiedzial ze tego nie przepisują bo już za mocne i do medycyny paliatywnej :ziew:
mówił tez że bardzo drogie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.