"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
26 maja 2020pomasujplecki pisze: Chodzi mu bardziej o ten styl hamerykansko-dokumentowy który przedstawia kilka wyjątkowych przypadkowych, przyjmijmy dla przykładu 1% i robi się z tego klimat jak by to obejmowało pozostałe 99% ale nikt inny o tym nie mówi. Dla ludzi myślących taki styl jest po prostu gówniany i bardziej podchodzi pod tania sensację niż poważny dokument.
U mnie działa
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
26 maja 2020Anabolik pisze: Mozarin andepin parogen sertragen to bylo w cv poza rozszezonymi zrenicami niepełna erekcja drzeniem mięśni ciągłym ziewaniem i brakiem apetytu nie doświadczyłem innych efektów może jestem zdrowy huj to wie wiem ze nigdy nie wezmę do ust tego gowna
07 czerwca 2020technodziewczynka pisze: U mnie działaWróciłam do życia po esci.
Śmieszne jest to, że nie dopiuszczacie do siebie mysli, że te leki ryją psyche :D
I jeszcze to pisanie:
- nie powinno sie krecic takich magteriałów.
Btw ciekawe na jak długo taki lek prostuje mózg :D juz w kilku miejscach opisywano co sie może dziać przy długo podwyższonym poziomie któregokolwiek przekaźnika.
No ale taki post znika w zalewie postów-płaczków :D
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.