"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
26 maja 2020pomasujplecki pisze: Chodzi mu bardziej o ten styl hamerykansko-dokumentowy który przedstawia kilka wyjątkowych przypadkowych, przyjmijmy dla przykładu 1% i robi się z tego klimat jak by to obejmowało pozostałe 99% ale nikt inny o tym nie mówi. Dla ludzi myślących taki styl jest po prostu gówniany i bardziej podchodzi pod tania sensację niż poważny dokument.
U mnie działa
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
26 maja 2020Anabolik pisze: Mozarin andepin parogen sertragen to bylo w cv poza rozszezonymi zrenicami niepełna erekcja drzeniem mięśni ciągłym ziewaniem i brakiem apetytu nie doświadczyłem innych efektów może jestem zdrowy huj to wie wiem ze nigdy nie wezmę do ust tego gowna
07 czerwca 2020technodziewczynka pisze: U mnie działaWróciłam do życia po esci.
Śmieszne jest to, że nie dopiuszczacie do siebie mysli, że te leki ryją psyche :D
I jeszcze to pisanie:
- nie powinno sie krecic takich magteriałów.
Btw ciekawe na jak długo taki lek prostuje mózg :D juz w kilku miejscach opisywano co sie może dziać przy długo podwyższonym poziomie któregokolwiek przekaźnika.
No ale taki post znika w zalewie postów-płaczków :D
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.