"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
26 maja 2020pomasujplecki pisze: Chodzi mu bardziej o ten styl hamerykansko-dokumentowy który przedstawia kilka wyjątkowych przypadkowych, przyjmijmy dla przykładu 1% i robi się z tego klimat jak by to obejmowało pozostałe 99% ale nikt inny o tym nie mówi. Dla ludzi myślących taki styl jest po prostu gówniany i bardziej podchodzi pod tania sensację niż poważny dokument.
U mnie działa
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
26 maja 2020Anabolik pisze: Mozarin andepin parogen sertragen to bylo w cv poza rozszezonymi zrenicami niepełna erekcja drzeniem mięśni ciągłym ziewaniem i brakiem apetytu nie doświadczyłem innych efektów może jestem zdrowy huj to wie wiem ze nigdy nie wezmę do ust tego gowna
07 czerwca 2020technodziewczynka pisze: U mnie działaWróciłam do życia po esci.
Śmieszne jest to, że nie dopiuszczacie do siebie mysli, że te leki ryją psyche :D
I jeszcze to pisanie:
- nie powinno sie krecic takich magteriałów.
Btw ciekawe na jak długo taki lek prostuje mózg :D juz w kilku miejscach opisywano co sie może dziać przy długo podwyższonym poziomie któregokolwiek przekaźnika.
No ale taki post znika w zalewie postów-płaczków :D
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.