Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 279 / 4 / 0
Szacunek farmaceutek, a one są takie śliczne :'(

Nie wiem. Za krótko biorę.
... albo i nie.

http://www.youtube.com/watch?v=Vi76bxT7K6U
  • 60 / 1 / 0
Radość z życia :( i dużo, dużo kasy..
abcdefghjkl
  • 149 / 3 / 0
mi zabrała niewiele, ale otworzyła drzwi dla tramadolu, który zabrał mi cholernie dużo.. po kilku latach znowu otworzyła mi drzwi do PST która zabiera mi cały czas wiele. musze skończyć z wszelkim opio.. jakby tylko każdy psych mógł wypisać mi bunondol jedno opakowanie... byłoby łatwo
luminal_100
  • / / 0
A później byś pisał że koda otworzyła ci drzwi do bupry
  • 113 / 1 / 0
Drugi dzień bez kody i mam taki kisiel w mózgu, że ciężko mi cokolwiek wymienić. Myślę, że thio zjebało mi żołądek bo skręcałam się w czerwcu w bólach przez dwa tygodnie lądując na pogotowiu bo nie dało rady wytrzymać tak napieprzało. Po krótkiej odstawce przeszło, jak biorę pobolewa dalej ale już nie tak hardkorowo a nie chce mi się iść do gastrologa. Na początku brania kody było wyjebiście, jak gazyfikacja plazmy na początku topiku pisał miałam niesamowicie pozytywnego kopa fizycznego i psychicznego etc. Po paru miechach ciągu 3 x dziennie po 300mg mam to samo co ic6mik na pierwszej stronie. Teraz mam dwa wyjścia, albo zero czegokolwiek albo grubsze ćpanie.
  • 3523 / 52 / 0
Drzewko78 pisze:
Drugi dzień bez kody i mam taki kisiel w mózgu, że ciężko mi cokolwiek wymienić. Myślę, że thio zjebało mi żołądek bo skręcałam się w czerwcu w bólach przez dwa tygodnie lądując na pogotowiu bo nie dało rady wytrzymać tak napieprzało. Po krótkiej odstawce przeszło, jak biorę pobolewa dalej ale już nie tak hardkorowo a nie chce mi się iść do gastrologa. Na początku brania kody było wyjebiście, jak gazyfikacja plazmy na początku topiku pisał miałam niesamowicie pozytywnego kopa fizycznego i psychicznego etc. Po paru miechach ciągu 3 x dziennie po 300mg mam to samo co ic6mik na pierwszej stronie. Teraz mam dwa wyjścia, albo zero czegokolwiek albo grubsze ćpanie.
Wiesz ból po wzięciu jest mniejszy ponieważ koda działa znieczulająco zmniejszając skutki długotrwałęgo brania, i to wcale nie oznacza, że masz jakieś problemy z żołądkiem po prostu zapchane kichy chcą wyrzucić te kamienie które naprudokawałaś w środku. Może być tego całkiem sporo uwierrz.
  • 3901 / 562 / 0
To prawda, bole brzucha na skrecie sa typowe dla wszystkich (chyba) opio, nie musi to oznaczac od razu,ze masz cos z zoladkiem. Chociaz to tez mozliwe
  • 113 / 1 / 0
A PST też zatyka kichy? Po PST żołądek w ogóle mnie nie boli ani zaraz po wypiciu ani po zejściu fazy. Ja ogólnie biorę szmat różnych leków od nadciśnienia, tarczycy, cholesterolu. W ciul przeciwbólowych bo się uzależniłam i ciężko mi psychicznie odstawić np. etopirynę, więc w sumie nie mogę zwalać winy na kodę jak od 7 lat łykam codziennie etopirynę ( w ekstremalnych przypadkach po 8 dziennie - wiem, samej mi brak słów na własną głupotę). Więc pewnie żołądek mam tak czy siak w strzępach, może nierozgryzany thiocodin zaognił sytuację a może i nie. Faktycznie nie ma co zganiać na branie kody. W każdym razie żeby nie było offtopu. Dla mnie koda ma więcej plusów niż minusów jeżeli robię przerwy w ciągach np. 3 miechy ciągu i 3 miechy na odstawce. Potem powrót do kodzenia i znowu mogę czuć frajdę z jej używania. Frajda mija więc przerwa ( z reguły na rzecz czegoś innego) a potem znowu fajnie. Podsumowując: koda daje i zabiera, koda daje i zabiera :D

P.S. Aaa zapomniałabym - co mi koda zabrała? Jak na razie ukradła mi 17 kg wagi, co mnie cholernie cieszy :yay:
  • 3901 / 562 / 0
Ale zwykle boli Cie brzuch jeszcze na fazie czy juz gdy odstawiasz? Czym popijasz thiocodin?

Ja popijam cola i wlasciwie brzuch nigdy nie boli. Jedynie kiedys mnie potrafil zabolec,gdy zacyznalem brac kode. W ogole wydaje mi sie, ze im dluzej biore tym mniej skutkow ubocznych, jakby organizm lepiej sobie radzil.
  • 3215 / 416 / 0
- treść żołądkową - parokrotnie
- zdrową perystaltykę jelit - parokrotnie
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.