wez tez pod uwage, ze musisz brac wieksze dawki niz zalecane. polecam ci zreszta ten artykul:
http://www.nerwica.vegie.pl/niedobor_magnezu.html
zaczne od tego iz ostatnimi czasy bardzo zle sie dzieje z moja psychika... a wlasciwie to od kilku ladnych miesiecy ale dopiero po wyjezdzie sylwestrowym dotarlo cos do mnie , otworzylem oczy. bralem przez ostatni rok , praktycznie od stycznia lutego koko a pozniej mefedron i rozne tego rodzaju gowna jak MDMA MDPV bufedron etc nie wspominajac juz o grzybach pigulach... praktycznie co weekend piatek sobota impreza nieraz sie to przedluzalo dluzej jak np ciagi tygodniowe dwutygodniowe. powiem krotko mam od dluzszego czasu stany lekowe jakies psychozy i depresje ktore sie nasilaja a podczas sylwestrowych wojazy to wszystko osiagnelo apogeum. dodam ze ostro przy tym wszystkim laduje alko. po powrocie a wlasciwie juz na ww wyjezdzie rozstalem sie z dziewczyna i poklocilem ze znajomymi. obiecalem sobie ze koncze z tym gownem ale przedwczoraj spotkalem sie z kolega ktory wrocil z norwegii , mocno popilismy na nieszcescie mialem jeszce z pol g tego scierwa (mix mefu MDMA a napewno jeszce jakiegos dziadostwa znajomi twierdza ze to jakies psychotropy) no i znowu zacpalem i znowu odklejka , swoja wlasna wirtualna rzeczywistosc totalny schiz... zle jest z moja psycha popadam w depresje , boje sie ludzi... po kliku dniach fresza to mija ale potem znowu ogien i wszystko spowrotem wraca. bardzo prosze o pomoc , mysle na poczatek o 5 htp .. niewiem czy powinienem udac sie do specjalisty. na dzien dzisiejszy mowie sobie stop bo w koncu naprawde zeswiruje. PISZCIE PROSZE O POMOC :'(
aha 5htp pomaga więc ze 2 tygodnie- miesiąc możesz łykać.
Zaczalem zazywac tabletki z wapniem, aby uzupelnic wyplukane niedobory, zdrowy tryb zycia, sport, dieta i nie mialem odpukac zupelnie zadnych problemow pozniej. Z psychika znakomicie, nie odczulem w ogole efektow odstawienia mefa,tudziez koki ktora rowniez obficie wowczas jadlem. Po prostu z dnia na dzien przerzucilem sie na calkowita czystosc i nie myslalem o tamtym, po prostu zamkneity etap.
Pamietajcie, ze 80% to kwestia psychiki i podejscia - wbijcie sobie w banie, ze to co bylo bylo kiedys, a obecny lepszy stan, (lepszy tj. stan trzezwosci) to tylko i wylacznie efekt Waszej ciezkiej pracy i samozaparcia. Przeszlosc jest zamknieta karta, teraz jest teraz i to jest wazne - tamto juz nei istnieje wiec nie ma powodu o tym myslec. Powodzenia.
scalono - 02
Mam 21 lat i jestem uzależniona od GBLa, Mefa i Alko . No masakra jakaś . Oczywiście zostałam opuszczona przez część znajomych w tej stytuacji . Część pogoniłam sama. Ale zmienia się pogląd na świat po tych dragach ... Żałuję że zaczęłam je brać... Ale dobrze że wcześnie dostrzegłam problem , mogłam objawy gorszej psychozy mieć tak to mam tak chwilowo , jeszcze te depresje . Myśli samobójcze parę razy dziennie . I świadomość że tyle się zjebało . A na początku chodziło o dobrą zabawę ...
Do tego dochodzi zryta głowa, psychika która jest bardzo rozchwiana.
U nas to teraz jest prawdziwa plaga jeśli chodzi o ćpanie. Sporo ludzi na programach, Ci którzy dobierają to właśnie mefedron i jego pochodne. Ale i to już ukracają bo robią wyrywkowo testy na mefedron i efedryne (sudafed, acatar itp.) Wynik dodatni to od razu wyrzucenie z programu z bardzo krótkim zerowaniem. Nie ma żadnych odstępstw od tego.
Zdecydowanie brać antydeperesanty gdy się odstawi to dziadostwo. Po 2-3 tygodniach jak zaczną działać różnica będzie kolosalna.
julice pisze:No ja już odstawiłam mef . Nie walę z jakieś 2 tyg . Ale sama czuję się jak osoba chora na schizofrenię paranoidalną momentami . Najgorsze jest to że okazało się że to co uznawałam za paranoję okazało się prawdą. Kolejny raz doznałam kopa od życia i od ludzi . Znałam ich wiele lat a zgotowali mi numer którego się nie spodziewałam . Teraz to nie tyle psychoza co brak zaufania do ludzi . To dopiero masakra . I pojawia się ta myśl aby znów przywalić w nos :wall: Ale walczę z tym jak mogę za dużo straciłam przez ten rok . Wiem że jak już lecę w ciągach to tylko będą się one wydłużać ... Trzymajcie za mnie kciuki .
scalono - 02
Mam 21 lat i jestem uzależniona od GBLa, Mefa i Alko . No masakra jakaś . Oczywiście zostałam opuszczona przez część znajomych w tej stytuacji . Część pogoniłam sama. Ale zmienia się pogląd na świat po tych dragach ... Żałuję że zaczęłam je brać... Ale dobrze że wcześnie dostrzegłam problem , mogłam objawy gorszej psychozy mieć tak to mam tak chwilowo , jeszcze te depresje . Myśli samobójcze parę razy dziennie . I świadomość że tyle się zjebało . A na początku chodziło o dobrą zabawę ...
Jak długo białaś i ile trwały "ciągi" (jeżeli takowe miały miejsce) ?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.