Cavalier [wiśniowy, czasem porzeczkowy] - w smaku takie sobie, przeważnie majone z colą, tzw. cherry coke :-D Mniam x'D
Jabłuszko sandomierskie - lokalne wino, produkowane w pięknych, sandomierskich sadach. W smaku całkiem OK [pite raz w życiu w stanie już sporego upojenia piwnego, więc nie wiem jak z tym smakiem dokońca]. Znajomi majom przeważnie z Liftem jabłkowym. Podobno takie spoko siada.
Porzeczka exclusive - nie pamiętam jak to smakuje
Wiśniówka mocna - pita raz, z colą [cherry coke] majone. Nie wiem, z tym spoko wchodziło ^_^
jak bełtam z porzeczką? currant coke? a leśny owoc? Forrest coke wow... eeee to je turbo kola :-)
To bym wolał już z mety sprajta.
Jean Cocteau
mustak- gówno
leśny dzban (3 smaki)- dobre
granat- dobre
twist (2 smaki)- dobre, gazowane
nalewki to tylko z agropolu
jebać nalewki z niechcic
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
Mustaki pewien okres czasu też jakoś mi się podobały, ale to juz było chyba ostanie winko, bo przerzuciłem się szczebel wyżej na nalewatory
Najczęściej ten piło sie nalewkę miętową(miętówkę).
Adm
Kto nigdy nie obalał jaboli parku z kolegami ten nie jest prawdziwym mężczyzną :-)
Zgadzam się :-)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."