Pozdrawiam, też mam adhd, wiem co to jest za chaos i nieład w mózgu haha
18 lutego 2025pomasujplecki pisze: Myślałem że planujesz schodzić z Benzo ale to profilaktyka zdrowotna więc bardzo dobry produkt.
Mam nadzieję że jednak planujesz zakończyć klonowy sen?
Polecam isc sie polozyc na oddzial detoksykacyjny bo watpie ze dasz sobie rade schodzic z tak wysokich dawek, oczywiscie nie umniejszam twojemu samozaparciu i dyscyplinie ale zjadasz paczke w 2 dni mordziaty... A mogles czytac posty na hajpie, przyszloby ci sie uczyc na cudzych a nie swoich bledach :)
poprawiono ogólną składnię i interpunkcję /Mx
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.