...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 112 / 15 / 0
@Juliszka Spokojnie, odstawienie medikinetu nie powoduje praktycznie żadnych negatywnych objawów.
Pozdrawiam, też mam adhd, wiem co to jest za chaos i nieład w mózgu haha
  • 15 / / 0
No ja byłam senna przez 2 dni dziś mija czwarty i nerwy mi się włączyły. Nie mialam ochoty na nic i nawet telefonu nie sprawdzałam. Przed chwilą przeczytałam że bupropion dziala podobnie wiec wzielam go do nosowo i w końcu spokój. I sika chcecie do działania.
  • 15 / 1 / 0
18 lutego 2025pomasujplecki pisze:
Myślałem że planujesz schodzić z Benzo ale to profilaktyka zdrowotna więc bardzo dobry produkt.

Mam nadzieję że jednak planujesz zakończyć klonowy sen?
chciałbym bardzo,ale jestem wjebany w klony że to się w pale nie mieści, wczoraj 40mg na raz, dziś rano 38mg też na raz. Jak tak będę egzystował to się przekręcę wreszcie, serce zaczyna dawać znaki żebym się ogarnął, pobolewania za mostkiem promieniuje w lewą stronę, ja wstaję rano i robię wszystko żeby przyjebac conajmniej 15 tabsów. jak tak.dalej będzie to dwtox zamknięty oddział, ale napewno nie IPIN bo tam nie można palić ani papierosów glonczy elektryka
  • 751 / 103 / 0
Jak ktoś kiedyś pisał do poziomu 2-4 mg dasz radę samej zejść. Później się zaczynają schodki. Depakina jak masz zdrową wątrobę i coś na sen. Żadne antydepy typu SSRI czy SNRI bo to tylko pogorszy twój stan. Mitrazapina jest jeszcze spoko na sen i poprawę nastroju. A tak to cierp ciało co chciało .
Jeszcze jest za wcześnie by było już za późno
  • 57 / 6 / 0
Wspolczuje mordo, ze doszedles do dawek 40mg klonazepamu jednorazowo. Ja bralem 8mg-12mg w ciagu srednio 4-5klonow na raz i mialem problemy z zejsciem z takich dawek samodzielnie a co dopiero tu mowic o kurwa 40mg jednorazowo, dawka dobowa?
Polecam isc sie polozyc na oddzial detoksykacyjny bo watpie ze dasz sobie rade schodzic z tak wysokich dawek, oczywiscie nie umniejszam twojemu samozaparciu i dyscyplinie ale zjadasz paczke w 2 dni mordziaty... A mogles czytac posty na hajpie, przyszloby ci sie uczyc na cudzych a nie swoich bledach :)
  • 15 / 1 / 0
Muszę iść na detox. Ciekaw jestem jak on będzie wyglądał. Co będą mi podawać - klonazepam i schodzić, czy diazepam, albo jeszcze inaczej?
poprawiono ogólną składnię i interpunkcję /Mx
  • 751 / 103 / 0
W Świeciu na detoxie dają Depakine 1000 mg i trochę Pregabaliny 150 mg. Mitrazapina na sen 15 mg i tianeptyne. Czytałem też że latają tam baclofeny w dużych ilościach bez Depakiny . No i heparegeny jak masz problemy z wątrobą. Ale wydaje mi się że jak doszłeś do takiej ilość Clona to bez depakiny się nie obejdzie bo Cię poprostu wytrzepię. No i odrazu przerzucają na rolki , ale skoro powiesz im o swoich dawkach Clona to może potrzymają cie na Clonie jakiś czas. No i nie licz na powolne Cięcie dawek. Może potrzymaja te 40 dni i będą namawiać na terapię dalej. Ja bym skorzystał na twoim miejscu z Detoxu a sam narazie ciał dawki do tych ulotkowych 2-4 mg, dopóki nie zwolni się miejsce gdzieś na detoxie. Kiedyś rozmawiałem z koleżanką to jej partnerowi na detoxie dawali razem Depakine i Karbe, ale to nie było Świecie tylko psychiatryk, czytalem też że i pół roku mogą trzymać wlasnie na psychiatrykach i obserwować pacjenta. No ale Świecie, chodź uznawany za najlepszy w Polsce to wciąż detox, więc tam napewno nie będę trzymać miesiącami.
Jeszcze jest za wcześnie by było już za późno
  • 3162 / 534 / 0
Po detoxie to się ogólnie zaczyna prawdziwa zabawa, szczególnie po benzo
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
ODPOWIEDZ
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
Kraków: 9,5 kg heroiny ukryte w podwójnych ściankach

9,5 kilograma heroiny ukrytej w podwójnych ściankach walizki odkryli funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej podczas kontroli 45-letniego obywatela Tanzanii, który przyleciał na lotnisko Kraków Airport.

Straż Graniczna przechwyciła na dnie Zatoki Gdańskiej ponad 100 kg kokainy. Jej wartość to 60 mln

Ponad 100 kilogramów kokainy ukrytej w foliowych workach na dnie Zatoki Gdańskiej przechwyciła straż graniczna. Zarzuty w sprawie usłyszało siedem osób - podała prokuratura. Kokaina mogła osiągnąć czarnorynkową wartość nawet 60 mln zł.

Zakończył się proces apelacyjny kierowcy oskarżonego o duży przemyt haszyszu

Przed Sądem Apelacyjnym w Białymstoku zakończył się w czwartek (20.02) proces odwoławczy łotewskiego kierowcy, nieprawomocnie skazanego na cztery lata więzienia za przemyt w ciężarówce blisko 68,5 kg haszyszu o szacunkowej wartości ponad 3 mln zł. Wyrok pierwszej instancji zaskarżyły obie strony.