Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 80 / 6 / 0
Nic nie brałem. Na prege mam taką tolerke żę te 750 mg wogóle jej nie czuje, ale biore ją na głody alkoholowe i na to nadal działa. 40 mg diazepamu wziąłem też nie czuje go tylko mnie zmuliło na 2 h do snu i nie czuje braku baklofenu dzięki temu. Dalej tramca nie czuje tylko lekką sedacje. Zaraz dorzuce 7,5 mg zopiklonu i 25 mg kwetiapiny. A reszte Tramalu zostawie na inny dzień, kolejny bez baklo, chce pare dni przerwy od baklo zrobić. Ostatnio jak wziłąme 75 mg baklofenu i 200 mg tramca (pierwszy raz znim) to żygałem i zdychałem cały dzień. Dzisaj po tych 150 mg Tramalu tego nie ma na szczęscie, więć już się go tak nie boje
  • 6 / / 0
W moim przypadku połączenie Tramalu z alprą i diazepamem to jest piękna sprawa. Kode do tego miksu też można wrzucić. I dowolnie mieszać. Tylko uważajcie zawsze na dawki, żeby nie doprowadzić do depresji oddechowej
  • 6 / / 0
Hej :)
Przepraszam jeżeli w złym forum napisałam ale jestem tu nowa i dopiero obczajam co i jak.
Potrzebuje waszej pomocy :)
Mianowicie jestem w ciągu tramalowym.... (Wjebana po uszy) do tej pory brałam około 900 Tramalu bez benzo aż wczoraj dostałam padaczki... Dzisiaj kupiłam relanium oraz tramal tolerki na benzo nie mam zadnej. Moje pytanie brzmi.. ile zarzucić relanium przy 1gr
Tramal ? I czy najpierw przyjąć relanium?,czy może najpierw tramal ? A może wszystko naraz ?
I czy relanium zeczywscie zapobiega padaczce tramalowej ?
Dziękuję z całego serca wszystkim za odpowiedzi i pomoc :)
Miłego wieczorku
  • 1290 / 366 / 0
Powinnas najlepiej redukowac dawki Tramalu na mniejsze, np. biorac mniej kazdego dnia, a do tego przerwe kilka dni w tygodniu. Tramca sie z niczym nie miesza a juz na pewno nie z benzo. A tym bardziej w takiej dawce.
  • 2394 / 653 / 0
Co Ty opowiadasz toć każdy Ci powie że to większych dawek tramca- benzo jest wręcz wskazane. Ale koleżanko myślę że ok 1 / 1.5mg klona - zobacz sobie na benzo kalkulatorze ile to diazepamu. No i miej świadomość że jesteś przy dawce zaporowej. zaraz trzeba bedzie na mocniejsze opio wejsc albo rzucic to w cholerę
  • 1290 / 366 / 0
to kazdy ci tez powie, ze najlepszy hel jest z koksem i co z tego skoro to najbardziej morderczy miks

tutaj sobie mozna sprawdzic:
https://combo.tripsit.me/

choc duzo rzeczy, ktore pisze, ze spoko, to nie tak do konca spoko, w koncu to miksowanie mocnych narko.
A przy miksowaniu bierze sie polowe medycznej dawki kiedy niby jest bezpiecznie.

Z benzo moze byc tez tak ze jak sie nacpasz to wpierdolisz cala paczke albo dwie na benzo-urwanym filmie co jest standardowa akcja podczas sesji z benzo i narko.
  • 2394 / 653 / 0
ja jem benzo 8 lat i takie akcje mialem tylko na początku za dzieciaka. Poza tym logiczne jest ze wezmie ona małą dawkę nie dla fazy a dla zabezpieczenia przed padaką
  • 6 / / 0
Mordarg, dobrze że na tym forum są jeszcze tacy ludzie jak ty, i można normalnie się poradzić bez stresu se zaraz ktoś mnie zlinczują. Tak dokładnie nie chce brać dużych dawek benzo, benzo biorę pierwszy raz w życiu aby uchronić się przed padaczka, a orientujesz się moze w którym momencie wziąć benzo ? Przed, po czy może razem ? . Dzisiaj wzięłam razem i wydaje mi się, że strasznie osłabiło to cudowne działanie Tramalu.. Tramal biorę od 2 lat dzień w dzień więc wjebalam się strasznie...ale od stycznia zaczynam detoks. Chyba ta padaczka mnie do tego przekonała. Dziękuję za konkretną odpowiedz. Co do wypowiedzi "ZX" każdy kto bierze tramal raczej ma świadomość że benzo zabezpiecza przed padaczka, więc nie wiem z kad masz takie informacje. Z dawki nie chce schodzić więc dzięki za rade. Ale moje pytanie brzmiało inaczej.
  • 3177 / 888 / 5
Przed! Nie wiesz kiedy cię trafi.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 577 / 127 / 0
Dzień przed 100 mg tramadolu, ogólnie rzecz biorąc ciąg na takiej dawce. Dnia kolejnego z powodów biznesowych trzeba było być na chodzie. Zazwyczaj robiło się na takie okazje kilkudniowe przerwy. Teraz takie rozwiązanie skutkowałoby już niedospaniem i zgięciem o lekkim nasileniu. Potrzebne było od alternatywne podejście. 11h od ostatniej porcji tramadolu poszło 10 mg MPH o przedłużonym uwalnianiu (bezpieczniejsze na taką okazję niż amfa o niepewnym składzie). Kiedy pobudzenie nie było już potrzebne, na uspokojenie poszło trochę morfiny z MST do nosa. Benzo byłoby lepsze na uspokojenie i do snu, ale organizm czegoś innego się domaga. I tak oto spać nadal nie śpię i ciągle dociągam majkę. Łącznie kilkadziesiąt mg tej ostatniej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.