Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
U mnie na kaca sprawdziło się piwo bezalkoholowe ( 0%), możliwe że kwestia dobrego nawadniającego działania :-)
  • 36 / 3 / 0
Przed pójściem spać dobrze jest wypić dużo wody mineralnej, a rano prysznic, woda z ogórków kiszonych, słodka herbata i jak jest pod ręką to oczywiście piwo, można dodać lemoniady i zrobić radlera.
  • 381 / 12 / 0
Jak byłem młody, piłem bardzo dużo. Zdarzały mi się kace giganty, jednak zawsze je jakoś przetrwałem. Jakiś człowiek był silniejszy wtedy. Piwko-trzy dnia następnego, jajecznica i po paru godzinach ok- choć zdarzało się, że zjeść mogłem dopiero wieczorem. Wraz z wiekiem i kwitnącą politoksykomanią pojawiło się wiele dużo ciekawszych rozwiązań. Wpadłem jednak w nałóg i teraz pije tylko raz na kilka miesięcy, staram się mało, lecz niestety bywa iż popłynę. Co pomaga:
- marihuana- też musi być dobra, coby nie schizogenna. Działa wyśmienicie
- benzodiazepiny- kiedyś potężnego kaca leczyłem budząc się, idąc do łazienki, potem pić, potem 2x2mg klona pod język (bez tolerancji) i spać
- kodeina- właśnie przez jedzenie jej na kacu się uzależniłem. Działała na mnie wtedy dużo mocniej niż normalnie. Kurde, nigdy na kacu nie jestem w stanie nic zjeść bo wymioty itd, ale jakoś przyjmowanie alkoholu albo tabletek nie wywołuje takiej reakcji ze strony organizmu
- 4-AcO-DMT. Zdarzyło się raz. Masakra
- sposób najlepszy i bezpieczny: przed końcem chlania zjeść aspirynę oraz sporo magnezu, potasu i witaminy C, popijając dużą ilością wody. Rano to samo+ jak najszybciej coś zjeść. Jeżeli jest bardzo ciężko podłączam sobie kroplówkę z elektrolitami, potem ze 2x z glukozą- bardzo pomaga. Później już przed samym spaniem- zastrzyk domięśniowy z hydroksyzyny- nie wiem czy ciężko ją wysępić, ale w tabletkach bardzo łatwo. Takie 50mg im co prawda piecze jak cholera, ale przynajmniej w moim przypadku od razu się rozluźniam, nogi się robią miękkie i mogę usnąć. Jest to dużo bezpieczniejsza alternatywa dla benzodiazepin
- w celu uspokojenia się i złagodzenia schiz można też stosować: gabapentynę, wyciąg z szyszek chmielu, mocną melisę.
  • 546 / 13 / 0
poleccie cos dobrego na kaca bo juz mnie hu..j strzela- diazepam w dawkach 25-35mg nic nie daje , Bromazepam to samo, 3-5- mg clona kladzie mnie na lozko i powoduje sennosc - alpra inaczej dziala?
  • 906 / 36 / 0
giebla se strzelcie. albo solo albo w miksie z benzo i bedzie si.
297 dni czystości (05.01)
  • 546 / 13 / 0
a tramal pomaga??
  • 1823 / 104 / 20
rafi333 pisze:
a tramal pomaga??
W sumie próbowałem różnie to bywa, zwykle pomaga i to nawet całkiem nieźle szczególnie poltram w kapsułkach, ale czasem jak się nie "przyjął"(pewnie za duże zmeczenie organizmu i żoładka po piciu) to cały dzień było mi niedobrze i walczyłem żeby się nie zrzygać.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 410 / 19 / 0
Na kaca trzeba sie nawodnić i najeśc. Ewentualnie najeść się benzo, żeby przespać te katusze :D
Uwaga! Użytkownik Maniacal jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 906 / 36 / 0
Maniacal pisze:
Na kaca trzeba sie nawodnić i najeśc. Ewentualnie najeść się benzo, żeby przespać te katusze :D

Wiadomo, oprócz tego podstawowego zestawu pasuje strzelić coś z apteczki :P
297 dni czystości (05.01)
  • 410 / 19 / 0
zolpidemem albo GBL zeby sie uspic do tego kroplówka i po 2 dobach masz wyleczonego kaca.
Uwaga! Użytkownik Maniacal jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.