Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 614 / 113 / 0
Poranny napar filtrów wypity, było blisko do rzyga ale się udało %-D
:tabletki:
  • 3044 / 1033 / 0
jestem uradowany, bowiem znajomy doktor uratował mi, mówiąc kolokwialnie, tyłek i wystawił mi kod na aż dwa opakowania DHC Continus 60 mg przy naprawdę niewielkich kosztach. problem deficytu substancji wiadomych rozwiązał się dosłownie w parę chwil. pozwoli ten zapas jakoś przetrwać do wizyty u mojego stałego lekarza, w gabinecie. minął tydzień odkąd wyszedłem z oddz. detoksykacyjnego i niestety przesadziłem z częstotliwością przyjmowania metadonu, co nieznacznie, ale jednak wyczuwalnie przywróciło głody i uczucie braku tych opioidów. aczkolwiek tolerancja nadal trzymana jest w ryzach i nie jest to problem.

mam plan zmniejszenia swojego użycia opiatów, wiadomo, że nie całkowicie. chciałbym jednak wrócić do zażywania doraźnego tych słabszych farmaceutyków, wykorzystać okoliczności i nie pakować się ponownie w ciąg. poznałem, powiedzmy, że wartą pobieżnej uwagi personę płci przeciwnej, która pozwoliła mi poczuć się jak człowiek - mimo mojej mizoginii i ponurej opinii o ludzkości w rozumieniu ogólnym. detale jednak zachowam dla siebie. wracając do tematu - pewnie wyjdzie jak zawsze i popłynę, ale póki co udało mi się nie otworzyć jeszcze paczki, zamierzam poczekać jak najdłużej, zanim przyjmę jakąkolwiek dawkę. przy dobrej organizacji dnia i zajęciu czymś głowy jest to do zrobienia, a dużo pożytecznych efektów by to przyniosło, chociażby, jeśli wspomnieć znów o tej tolerce.

medykament, który uratował sytuację przedstawiam poniżej, jak zwykle chwaląc się zdobyczą. :tabletki: :papieros:

pozdrawiam, przodownik. %-D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 3455 / 728 / 9
Jak myślisz Gulczas? Morphini sulfas?
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 614 / 113 / 0
czekamy na kodzik i trzeba zarać jechać po oxiki. dobrego poranku wszystkim
  • 218 / 68 / 0
Pozazdrościć. Mój lekarzyna się wyjebał na mnie na amen i źródełko wyschło, trzeba szukać dalej %-D

Ciepełka panowie, oby tolerka wolno rosła
lol [*]
  • 3455 / 728 / 9
Polaczki cebulaczki cieplaczki.

Protip.
  • 218 / 68 / 0
Taaa, tylko z cebuli trzeba tyle czekać
lol [*]
  • 614 / 113 / 0
A kogo by bylo stać zeby płacić po 1200zl za pake. Panieee idz pan w chooy. Podróż udana, życzę miłego wieczoru
  • 3455 / 728 / 9
Najbogatsi de facto okazują się wierni wyznawcy kodeiny. A tak, to tak, ło Panie, jak nic nie dadzą to rady nie damy.
  • 218 / 68 / 0
No ja tyle płacę teraz. Ciężki piniondz, nie ma totamto
lol [*]
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).