mam plan zmniejszenia swojego użycia opiatów, wiadomo, że nie całkowicie. chciałbym jednak wrócić do zażywania doraźnego tych słabszych farmaceutyków, wykorzystać okoliczności i nie pakować się ponownie w ciąg. poznałem, powiedzmy, że wartą pobieżnej uwagi personę płci przeciwnej, która pozwoliła mi poczuć się jak człowiek - mimo mojej mizoginii i ponurej opinii o ludzkości w rozumieniu ogólnym. detale jednak zachowam dla siebie. wracając do tematu - pewnie wyjdzie jak zawsze i popłynę, ale póki co udało mi się nie otworzyć jeszcze paczki, zamierzam poczekać jak najdłużej, zanim przyjmę jakąkolwiek dawkę. przy dobrej organizacji dnia i zajęciu czymś głowy jest to do zrobienia, a dużo pożytecznych efektów by to przyniosło, chociażby, jeśli wspomnieć znów o tej tolerce.
medykament, który uratował sytuację przedstawiam poniżej, jak zwykle chwaląc się zdobyczą.
pozdrawiam, przodownik.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Ciepełka panowie, oby tolerka wolno rosła
Protip.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?