Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 15 / 3 / 0
27 stycznia 2017oncki17 pisze:
Małopolskie, pillsy o nazwie Spartakusy, ktoś coś słyszał? Nie moge nic znalezc na ich temat
Możliwe,że wiem o jakie Ci chodzi ale napisz coś więcej jak wyglądają i czy kształtem przypominają hełm,jaki kolor i wielkość to postaram się pomóc :)
  • 1167 / 13 / 0
@StirojdKing
w dopkach cos takiego latalo
  • 1 / / 0
Siemanko, miał ktoś styczność z takimi pigułami?? Nic o nich nie ma na pillreport. Kumplów porobily mocno i ogólnie efekty podobne jak MDMA ale nie wyglądają mi aby to była emka ze względu na jakość wykonania :/ Słabo sprasowane są ogólnie ale nie kruszą się w rękach, pachną słodko.
[ external image ]
  • 64 / 1 / 0
18 stycznia 2017Kisam pisze:
Co do tych pomarańczowych rolexów to jeżeli są to te same co na zdjęciu (jakość chujowa ale widać), to na pewno emka. Ogólnie wchodzi dość długo u mnie ponad godzinę, dużo miłości oraz szczerości, cały balet spędziłem na parkiecie w jedności z muzyką i ludźmi :) Zjedzone 1,5 talerza i starczyło na ~6 godzin. [ external image ] [ external image ]
Co prawda już opisywałem częściowo te pomarańczowe roleksy (WWA) na poprzednich stronach, ale chciałem tylko dodać, że jest duże prawdopodobieństwo, że są one na MDEA... Czytałem tutaj na forum, że po tej substancji człowiek jest zamulony i nie ma sił na tańce i ja dokładnie tak miałem po tych roleksach. Sprawdziłem je odczynnikiem marquisa i zabarwiło na taki kolor jak powinno, tak więc jest to na pewno MDxx, ale moim zdaniem nie MDMA. Zarzuciłem w klubie pół tabsy i bardzo długo we mnie wchodziło, przez długi czas miałem jeden wielki burdel w głowie, a jak już weszły to myślałem tylko o spaniu i powrocie do domu. Muzyka jako tako brzmiała dobrze w tle, ale to nie był ten stan, który kocham. Nie miałem energii ani euforii ani nic. Czułem się porobiony, ale nie tak jak bym chciał. Co dziwne - niektórych moich znajomych zrobiły podobnie czyli negatywnie, a inni zachwalali, że są spoko i nie rozumieli czemu nam się nie podobają... Ogólnie mnie zrobiły źle i więcej już ich nie tknę, ale jeśli ktoś może potwierdzić czy taki stan "zamulenia" faktycznie przypomina działanie MDEA to będę wdzięczny. Jedno jest dla mnie pewne - to nie był ten stan, który kocham i szczerze mówiąc chyba po raz pierwszy zetknąłem się z MDEA... Jeśli ktoś natrafi na te pomarańczowe roleksy to radzę zarzucić pół na start bo mi tyle wystarczyło by więcej nie dorzucać...
  • 414 / 47 / 0
[quote=Barreth post_id=2408154 time=1485684300 user_id=162534]
Siemanko, miał ktoś styczność z takimi pigułami??

Różowe diamenty? Ja kiedyś miałem, ale to było dawno temu. Były na PMA. Nie wiem jak teraz. Uważaj.

EDIT - Nie sorry, tamte chyba jednak były okrągłe
5-HO-La La LaND
  • 4 / / 0
03 września 2016dayton pisze:
Nazwa: Louis Vuitton
Kolor: Łososiowy/Pomarańczowy
Kształt: Prostokąt
Logo: Pattern Louis Vuitton z jednej strony, z drugiej logo LV z małym napisem "Louis Vuitton", wyraźna przedziałka
Gdzie kupione:
Kiedy kupione: Lipiec 2016
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: Długo się ładuję, działanie z początku stymulujące, po jakimś czasie speeda ładuję się empatia i nieuzasadniona miłość do innych ludzi, efekt stosunkowo krótkotrwały. :hug:
Ocena działania: 7/10 - przeciętna piguła
Dodatkowe komentarze:
Przebadane odczynnikiem - mefedron/alfa-PVP
  • 103 / 2 / 0
[ external image ]
Podkarpacie ktoś wie co to? Nie mam lepszego zdjęcia, kształt to szturmowcy z gwiezdnych wojen.
  • 9 / 1 / 0
28 stycznia 2017enjoythegame pisze:
Małopolskie, pillsy o nazwie Spartakusy, ktoś coś słyszał? Nie moge nic znalezc na ich temat
Możliwe,że wiem o jakie Ci chodzi ale napisz coś więcej jak wyglądają i czy kształtem przypominają hełm,jaki kolor i wielkość to postaram się pomóc :)
Tak przypominają hełm i mają taką grzywe jakby :-D , kolor czerwony, wielkość małego paznokcia u ręki :D
  • 1 / / 0
Siemka wiecie coś o niebieskich lub fioletowych czaszkach z gwiazdą red army? Na odwrocie podwójny krzyż z symbolem nieskończoności :P
  • 15 / 3 / 0
30 stycznia 2017oncki17 pisze:
28 stycznia 2017enjoythegame pisze:
Tak przypominają hełm i mają taką grzywe jakby :-D , kolor czerwony, wielkość małego paznokcia u ręki :D
No to wiem o jakie chodzi,jedzone z 2 miechy temu,szczerze to słabe dropsy,ja nie byłem z nich zadowolony z powodu działania przypominającego raczej 2cb niz MDMA a poza tym bolał mnie strasznie łeb na następny dzień ale to może wina alko bo trochę wypiłem później. Nie wiem w jakiej cenie je tam masz ale za więcej niż dyszkę od sztuki na pewno się nie opłaca bo z dwie trzeba zarzucić na start a jak gustujesz w dobrych to zachwycony na pewno nie będziesz :P
Zablokowany
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.