Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
27 stycznia 2017oncki17 pisze: Małopolskie, pillsy o nazwie Spartakusy, ktoś coś słyszał? Nie moge nic znalezc na ich temat
w dopkach cos takiego latalo
[ external image ]
18 stycznia 2017Kisam pisze: Co do tych pomarańczowych rolexów to jeżeli są to te same co na zdjęciu (jakość chujowa ale widać), to na pewno emka. Ogólnie wchodzi dość długo u mnie ponad godzinę, dużo miłości oraz szczerości, cały balet spędziłem na parkiecie w jedności z muzyką i ludźmi :) Zjedzone 1,5 talerza i starczyło na ~6 godzin. [ external image ] [ external image ]
Siemanko, miał ktoś styczność z takimi pigułami??
Różowe diamenty? Ja kiedyś miałem, ale to było dawno temu. Były na PMA. Nie wiem jak teraz. Uważaj.
EDIT - Nie sorry, tamte chyba jednak były okrągłe
03 września 2016dayton pisze: Nazwa: Louis Vuitton
Kolor: Łososiowy/Pomarańczowy
Kształt: Prostokąt
Logo: Pattern Louis Vuitton z jednej strony, z drugiej logo LV z małym napisem "Louis Vuitton", wyraźna przedziałka
Gdzie kupione:
Kiedy kupione: Lipiec 2016
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: Długo się ładuję, działanie z początku stymulujące, po jakimś czasie speeda ładuję się empatia i nieuzasadniona miłość do innych ludzi, efekt stosunkowo krótkotrwały. :hug:
Ocena działania: 7/10 - przeciętna piguła
Dodatkowe komentarze:
Podkarpacie ktoś wie co to? Nie mam lepszego zdjęcia, kształt to szturmowcy z gwiezdnych wojen.
28 stycznia 2017enjoythegame pisze:Możliwe,że wiem o jakie Ci chodzi ale napisz coś więcej jak wyglądają i czy kształtem przypominają hełm,jaki kolor i wielkość to postaram się pomóc :)27 stycznia 2017oncki17 pisze: Małopolskie, pillsy o nazwie Spartakusy, ktoś coś słyszał? Nie moge nic znalezc na ich temat
30 stycznia 2017oncki17 pisze:Tak przypominają hełm i mają taką grzywe jakby :-D , kolor czerwony, wielkość małego paznokcia u ręki :D28 stycznia 2017enjoythegame pisze:Możliwe,że wiem o jakie Ci chodzi ale napisz coś więcej jak wyglądają i czy kształtem przypominają hełm,jaki kolor i wielkość to postaram się pomóc :)27 stycznia 2017oncki17 pisze: Małopolskie, pillsy o nazwie Spartakusy, ktoś coś słyszał? Nie moge nic znalezc na ich temat
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.