Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 920 / 163 / 0
To chyba trzeba by gruby ciąg kilkumiesieczny zrobić żeby zęby zgubić od koko w dziąsło.
  • 2991 / 1646 / 35
Po tej w proszku tak po liściach niemożliwe. I tak w proszku po kliku miesiącach.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 6 / 0
Jakie są obecnie najcześniej używane wypełniacze oprócz oczywistych, lidokaina/benzokaina, kofeina, kreatyna?
  • 2302 / 398 / 0
Ja się zraziłem do koksu z powodu tych dodatków, zwłaszcza lidokaina
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5827 / 1208 / 43
No tak. Gruda aż się świeci po tym.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1961 / 257 / 0
40mg koksu z którego wychodzi minimum 0.78 kryla z 1g
Towar w bryłkach po przetasowaniu na na cipłym talerzu wchodzi takie coś
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 53 / 7 / 0
Czy z bardzo małym doświadczeniem z koko dobrym zestawienie jest niuchanie 30-40 mg i ile dorzutek ? 3 będzie ok? I do tego rozumiem że dobrze by było z drinkiem bo lepsza faza. Ja ważę 87 kg kobieta 55 jakie dawki dla niej?
  • 84 / 6 / 0
Siema. Mam pytanie czy u was w okolicy też spadła jakość koksu? Gdy byłem w swoich "białych czasach" nie spadało to z jakiś norm. Teraz korzystam od święta i jestem mocno zawiedziony co do jakości w porównaniu to co było jakieś 6 lat temu.
Rejon południowo zachodniej Anglii
  • 1379 / 353 / 13
@Muminek1988 a chuja tam spadła, farmazony.

UK ma największe spożycie kokainy w całej Europie a ścieki juz od kilku lat są tak przesiąknięte towarem, że krewetki które tam pływają są naćpane.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 84 / 6 / 0
Jakie farmazony. Piszę o swoim rejonie. Wiem jak to wyglądało kilka lat wstecz i jak to wygląda teraz. Dlatego pytałem jak to się prezentuje. Tak tak znam te nagłówki z gazet o ściekach itd ;) ale prawda jest taka że jakość spadła (przynajmniej u mnie).
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.