Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 920 / 163 / 0
To chyba trzeba by gruby ciąg kilkumiesieczny zrobić żeby zęby zgubić od koko w dziąsło.
  • 2963 / 1599 / 35
Po tej w proszku tak po liściach niemożliwe. I tak w proszku po kliku miesiącach.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 56 / 6 / 0
Jakie są obecnie najcześniej używane wypełniacze oprócz oczywistych, lidokaina/benzokaina, kofeina, kreatyna?
  • 2251 / 383 / 0
Ja się zraziłem do koksu z powodu tych dodatków, zwłaszcza lidokaina
  • 5777 / 1184 / 43
No tak. Gruda aż się świeci po tym.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1784 / 243 / 0
40mg koksu z którego wychodzi minimum 0.78 kryla z 1g
Towar w bryłkach po przetasowaniu na na cipłym talerzu wchodzi takie coś
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 53 / 7 / 0
Czy z bardzo małym doświadczeniem z koko dobrym zestawienie jest niuchanie 30-40 mg i ile dorzutek ? 3 będzie ok? I do tego rozumiem że dobrze by było z drinkiem bo lepsza faza. Ja ważę 87 kg kobieta 55 jakie dawki dla niej?
  • 79 / 5 / 0
Siema. Mam pytanie czy u was w okolicy też spadła jakość koksu? Gdy byłem w swoich "białych czasach" nie spadało to z jakiś norm. Teraz korzystam od święta i jestem mocno zawiedziony co do jakości w porównaniu to co było jakieś 6 lat temu.
Rejon południowo zachodniej Anglii
  • 1311 / 334 / 12
@Muminek1988 a chuja tam spadła, farmazony.

UK ma największe spożycie kokainy w całej Europie a ścieki juz od kilku lat są tak przesiąknięte towarem, że krewetki które tam pływają są naćpane.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 79 / 5 / 0
Jakie farmazony. Piszę o swoim rejonie. Wiem jak to wyglądało kilka lat wstecz i jak to wygląda teraz. Dlatego pytałem jak to się prezentuje. Tak tak znam te nagłówki z gazet o ściekach itd ;) ale prawda jest taka że jakość spadła (przynajmniej u mnie).
ODPOWIEDZ
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.