Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 920 / 164 / 0
To chyba trzeba by gruby ciąg kilkumiesieczny zrobić żeby zęby zgubić od koko w dziąsło.
  • 2990 / 1653 / 35
Po tej w proszku tak po liściach niemożliwe. I tak w proszku po kliku miesiącach.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 6 / 0
Jakie są obecnie najcześniej używane wypełniacze oprócz oczywistych, lidokaina/benzokaina, kofeina, kreatyna?
  • 2302 / 399 / 0
Ja się zraziłem do koksu z powodu tych dodatków, zwłaszcza lidokaina
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5985 / 1237 / 43
No tak. Gruda aż się świeci po tym.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2283 / 286 / 0
40mg koksu z którego wychodzi minimum 0.78 kryla z 1g
Towar w bryłkach po przetasowaniu na na cipłym talerzu wchodzi takie coś
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 53 / 7 / 0
Czy z bardzo małym doświadczeniem z koko dobrym zestawienie jest niuchanie 30-40 mg i ile dorzutek ? 3 będzie ok? I do tego rozumiem że dobrze by było z drinkiem bo lepsza faza. Ja ważę 87 kg kobieta 55 jakie dawki dla niej?
  • 88 / 6 / 0
Siema. Mam pytanie czy u was w okolicy też spadła jakość koksu? Gdy byłem w swoich "białych czasach" nie spadało to z jakiś norm. Teraz korzystam od święta i jestem mocno zawiedziony co do jakości w porównaniu to co było jakieś 6 lat temu.
Rejon południowo zachodniej Anglii
  • 1537 / 396 / 13
@Muminek1988 a chuja tam spadła, farmazony.

UK ma największe spożycie kokainy w całej Europie a ścieki juz od kilku lat są tak przesiąknięte towarem, że krewetki które tam pływają są naćpane.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 88 / 6 / 0
Jakie farmazony. Piszę o swoim rejonie. Wiem jak to wyglądało kilka lat wstecz i jak to wygląda teraz. Dlatego pytałem jak to się prezentuje. Tak tak znam te nagłówki z gazet o ściekach itd ;) ale prawda jest taka że jakość spadła (przynajmniej u mnie).
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.