CBD

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
Czy CBD na Ciebie dziala?
1.Tak
204
29%
2.Cos działa
140
20%
3.Działa w dużej ilości
56
8%
4.Trochę działa
111
16%
5.Nie wiem sam.
101
14%
6.Działa w miksach.
35
5%
7.Nie nic .
64
9%

Liczba głosów: 711

ODPOWIEDZ
  • 1864 / 700 / 0
02 maja 2019NiebieskiePtactwo pisze:
Takie tam pyszności z Don Kona, jest terpenowa nutką, przy samym wytrząsaniu nie było czuć.1556821137032.jpeg
Coś więcej na ten temat? Opisz proces jak to wykonałeś, ile suszu potrzebowałeś, jak działanie?
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 1037 / 245 / 0
Myślał ktoś nad zastosowaniem DMSO i CBD pod język żeby zwiększyć wchłanialność ??
  • 1081 / 32 / 0
DMSO czyste pod jezykiem wypali Ci jezor
  • 1037 / 245 / 0
A rozcieńczone z wodą pół na pół albo 7/3, 7 części wody i powiedzmy 3 krople takiego roztworu z wodą na krople olejku, Dzięki za info bo jeszcze bym sobie krzywdę zrobił xd, ale w przyszłym tyg będę miał dmso i sprawdzę jak się zachowa to połączenie, teoretycznie powinno znacznie zwiększyć wchłanialność olejku.
  • 1081 / 32 / 0
racja dmso jest dobry jesli chodzi o zwiekszanie przepuszczalnosci - co prawda w sliniankach i tak jest duza przyswajalnosc - sprawdzilbym wpierw z 5% DMSO
  • 2198 / 366 / 0
dobra bo mi sie nie chce szukać, a widzę, że się znacie na temacie
dajcie gotowca, którego mogę kupić: mowa o oleju do e-peta i kropelki
ma być dobry temat, dawać linki

dziena :patrzy:

i jeszcze pytanie, czy susz CBD jest smaczny palony w bletkach, np jako zamiennik papierosów ?
Ostatnio zmieniony 03 maja 2019 przez OdwiertKorzenny, łącznie zmieniany 1 raz.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 2991 / 1646 / 35
DMSO jest inhibitorem acetylocholinoesterazy oraz powoduje rozpad czerwonych ciałek krwi. W organizmie ludzkim ulega on metabolizmowi do sulfidu dimetylowego (Me2S)i sulfonu dimetylowego (Me2SO2)
Rozpad czerwonych krwinek.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1864 / 700 / 0
03 maja 2019OdwiertKorzenny pisze:
dobra bo mi sie nie chce szukać, a widzę, że się znacie na temacie
dajcie gotowca, którego mogę kupić: mowa o oleju do e-peta i kropelki
ma być dobry temat, dawać linki

dziena :patrzy:

i jeszcze pytanie, czy susz CBD jest smaczny palony w bletkach, np jako zamiennik papierosów ?
Szukaj oleju firmy CannabiGold, lub Essenz. Liquid Harmony, lub tańszy Kush.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 2198 / 366 / 0
LOBO drogie w chuj te olejki

ja u siebie w sklepiku kupiłem kiedyś TOTEM 600mg/50ml za 3 dychy
taki to sobie można troszkę povapować
10ml to zejdzie w moment ;c
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 1037 / 245 / 0
03 maja 2019AnnaS pisze:
DMSO jest inhibitorem acetylocholinoesterazy oraz powoduje rozpad czerwonych ciałek krwi. W organizmie ludzkim ulega on metabolizmowi do sulfidu dimetylowego (Me2S)i sulfonu dimetylowego (Me2SO2)
Rozpad czerwonych krwinek.
Czyli sie nie nada ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.