CBD

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
Czy CBD na Ciebie dziala?
1.Tak
204
29%
2.Cos działa
140
20%
3.Działa w dużej ilości
56
8%
4.Trochę działa
111
16%
5.Nie wiem sam.
101
14%
6.Działa w miksach.
35
5%
7.Nie nic .
64
9%

Liczba głosów: 711

ODPOWIEDZ
  • 1864 / 700 / 0
Przy pesymistycznym założeniu 50% wydajności ekstrakcji gliceryną, jeśli zawartość CBD to faktycznie 5% susz z olx, to można uzyskać glicerynę, z ok 12g CBD za ok 200zł.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 3245 / 622 / 0
W tej chwili jestem po pierwszej aplikacji, prawie od razu przeszła mi jakaś energia po plecach i w sumie na tą chwilę to spada mi napięcie mięśni i znika łagodne ADHD. Jutro napiszę czy się wyspałem.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 995 / 104 / 0
Na razie mi troche szkoda floty, ale kupilbym sobie troche suszu pod mixy z normalnym ziolem. Ostatnio dostalem 5 takiej kosy, ze glowa praktycznie nie ma sily tego palic juz na drugi dzien i mysle, ze jakby tak uzupelnic zawartosc CBD (bo % thc jest zdecydowanie wystrzelony) to bylaby poezja palce lizac, jak tez pewna ulga dla glowy przy obecnych, hardcorowych, odmianach komercyjnych.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 622 / 0
Ja już mam efekt psychologiczno-psychiatryczny, tzn bardziej skupiam się na szczegółach jak coś robię, ale boję się że to tylko chwila działania, żeby rozkojarzenie nie wróciło po zaprzestaniu stosowania, tzn taki dylemat mam czy jest tak, czy inaczej.
-------------------------------------------------------
Może ten efekt polepszenia skupienia uwagi to dzięki lepszemu natlenieniu mózgownicy, bo zauważyłem że głębiej oddycham. :liść:
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1854 / 216 / 37
U mnie działanie przeciwdrgawkowe jest znacznie zauważalne przy małych dawkach, rzędu 2-3 kropel olejku o stężeniu 5.6%
Mocno też zbija ciśnienie zapalenia "normalnej" trawy, myślę, że ma duży potencjał przy odstawianiu mj.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 3245 / 622 / 0
IMG0007A.jpg
Olejek CANNABIGOLD 5%

Ja mam coś takiego, a gotowym aplikatorem na jedną dawkę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 311 / 54 / 0
Takie tam pyszności z Don Kona, jest terpenowa nutką, przy samym wytrząsaniu nie było czuć.
1556821137032.jpeg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1854 / 216 / 37
Możesz jaśniej? Chodzi o to, że musiałeś rozetrzeć towar w palcach, żeby poczuć aromat, czy przy paleniu dopiero poczułeś?
  • 3245 / 622 / 0
Zaaplikowałem 2 dawki mojego olejku razem z wieczornymi lekami i jedyne co mnie zaniepokoiło to przy wczytywaniu trybu snu zasypiałem i budziłem się co chwilę przez kilkanaście minut z obniżonym tempem ciśnienia/oddechu. Sny miałem wyrazne ale konopie nie śniły mi się. Rano wstałem oczyszczony z wczorajszego dnia i jak zrobiłem pierwsze kilkanaście kroków to miałem chwilową "euforię psychologiczną" lekości ciała z wyczuloną sensoryką dotyku. Ogólnie jestem w chuj zadowolony że zainwestowałem w CBD. Nie stracone pieniądze. Polecam bardzo. :extasy: :liść:
  • 1037 / 245 / 0
Fajnie sprawdza się przy jaraniu trawy, bardzo stabilizuje fazę, zresztą nie ma co się dziwić skoro naturalnie THC występuje w towarzystwie innych kanabinoli, tylko kiedy to było i kto teraz od dilla kupi taką odmianę jak w większości dominuje THC
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.