Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
Czy warto stosować Różeńca ?
1.Warto.
40
53%
2.Warto w miksach.
24
32%
3Warto w dużych dawkach.
8
11%
4.Nie warto.
3
4%

Liczba głosów: 75

ODPOWIEDZ
  • 280 / 14 / 0
Mam kapsułki, każda zawiera 400 mg 1% standaryzowanego ekstraktu, czyli 4 mg salidrozydów. Jak polecasz brać, aby usunąć już mocną u mnie depresję jesienno-zimową. Czy różeniec górski mogę stosować z lekami DRI (nie NDRI)?
  • 1931 / 318 / 0
Polecam nie słuchać się randomowych ludzi na forum dla narkomanów - tylko wizytę u psychiatry.
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 158 / 14 / 0
Cześć. Czy różaniec można łączyć z pregabaliną?
Dziekuje za odpowiedź
:*)

:heart: S&M :heart:
  • 3649 / 997 / 2
10 listopada 2019pospolitypijak pisze:
Mam kapsułki, każda zawiera 400 mg 1% standaryzowanego ekstraktu, czyli 4 mg salidrozydów. Jak polecasz brać, aby usunąć już mocną u mnie depresję jesienno-zimową. Czy różeniec górski mogę stosować z lekami DRI (nie NDRI)?
Tak, bierz 2x dziennie, rano i po południu. Czasami jest tak, że niektórym zbyt późne branie R. rosea utrudnia sen. Ale tylko część osób tak ma.

@LadyPink
Tak
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 280 / 14 / 0
@blackgoku

jakie jest Twoje zdanie na temat łykania różeńca na pusty żołądek?
  • 3649 / 997 / 2
Obojętne, tak czy inaczej zadziała, a bawienie się w posiłki czy bez przy tej ilości substancji w nim zawartych nie ma znaczenia (w sensie duzej roznorodności). Ja brałem od razu po przebudzeniu do mojej mieszanki leków m.in. wellbutrin i było ok.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
  • 9461 / 1855 / 2
11 listopada 2019pospolitypijak pisze:
@blackgoku

jakie jest Twoje zdanie na temat łykania różeńca na pusty żołądek?
Może mulic.
10 listopada 2019GG Allin pisze:
Polecam nie słuchać się randomowych ludzi na forum dla narkomanów - tylko wizytę u psychiatry.
On nie pytał o psychiatrę a o konkretne zioło.
Jak bedzie chciał takiej rady to zapyta w innym miejscu.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1931 / 447 / 4
mam proste pytanie:

czy wg. was ( czyt. osób, które to zażywają ) Różenieć Górski działa? czy jest to subiektywny wpływ placebo, który się ma po zażyciu "magicznego suplementu - nie leku ...

mówię o min. okresie 2 tygodni regularnego zażywania tego cudu natury, który jest tak samo reklamowany jak niegdyś Tribulus Terrestis, i który w założeniu "ma" identyczne MĘSKIE właściwości zarówno zdrowotne jak i sportowe
DXM
  • 280 / 14 / 0
Ja zaczynam brać, także coś po 7 dniach napiszę. Suple z reguły na mnie szybko działają.

Dodam, że TT nie działa/nie ma wpływu na poziom testosteronu. 4 tygodnie po odwyku zrobiłem badania i zaraz po tym łykałem przez 90 dni TT znanej firmy. Dodając siłownie, różnica była 88 ng/dL. Ale za to fiut pieje non stop.

Mogę dodać do różeńca ashwę?
  • 3649 / 997 / 2
@DuchPL
Działa. Dwa lata doświadczenia z tym ziołem (z przerwami) plus poparte badaniami działanie (patrz Rhodiola rosea na pubmed).

@pospolitypijak
Możesz, ale bez sensu ;p
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.