Dziekuje za odpowiedź
10 listopada 2019pospolitypijak pisze: Mam kapsułki, każda zawiera 400 mg 1% standaryzowanego ekstraktu, czyli 4 mg salidrozydów. Jak polecasz brać, aby usunąć już mocną u mnie depresję jesienno-zimową. Czy różeniec górski mogę stosować z lekami DRI (nie NDRI)?
@LadyPink
Tak
jakie jest Twoje zdanie na temat łykania różeńca na pusty żołądek?
11 listopada 2019pospolitypijak pisze: @blackgoku
jakie jest Twoje zdanie na temat łykania różeńca na pusty żołądek?
10 listopada 2019GG Allin pisze: Polecam nie słuchać się randomowych ludzi na forum dla narkomanów - tylko wizytę u psychiatry.
Jak bedzie chciał takiej rady to zapyta w innym miejscu.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
czy wg. was ( czyt. osób, które to zażywają ) Różenieć Górski działa? czy jest to subiektywny wpływ placebo, który się ma po zażyciu "magicznego suplementu - nie leku ...
mówię o min. okresie 2 tygodni regularnego zażywania tego cudu natury, który jest tak samo reklamowany jak niegdyś Tribulus Terrestis, i który w założeniu "ma" identyczne MĘSKIE właściwości zarówno zdrowotne jak i sportowe
Dodam, że TT nie działa/nie ma wpływu na poziom testosteronu. 4 tygodnie po odwyku zrobiłem badania i zaraz po tym łykałem przez 90 dni TT znanej firmy. Dodając siłownie, różnica była 88 ng/dL. Ale za to fiut pieje non stop.
Mogę dodać do różeńca ashwę?
Działa. Dwa lata doświadczenia z tym ziołem (z przerwami) plus poparte badaniami działanie (patrz Rhodiola rosea na pubmed).
@pospolitypijak
Możesz, ale bez sensu ;p
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.