Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 217 / 117 / 0
no sklerozę sclero też chyba masz, drugi raz w przeciągu dwóch postów chwalisz się tatuażem z feniksem, dużo stoisz przed lustrem i oglądasz go sobie?
Uwaga! Użytkownik bulku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 365 / 0
@bulku byłem już śpiący pisząc posta i dopiero teraz zobaczyłem że 2 raz wspominałem o tatuażu.. teraz się tak ze spaniem przestawiłem że nieco mnie to wkur*wia jak zasypiałem o 1-2 w nocy tak teraz jest godz 22 i zasypiam ale budzę się o 2-2.30 albo 3-4 i już do rana nie zasne oczywiście jak się przebudze wezmę coś nasennie by jakoś zasnąć i nie patrzyć kiedy robi się jasno i nie być zombie w ciagu dnia
  • 549 / 179 / 0
12 czerwca 2022Continus pisze:
Odczytaj emaila. Jeszcze nie mogę wysyłać pm
Jesteś zupełnie pewien, że go wysłałeś? Nic nie mam, ani w spamie, ani nigdzie

Napisz lepiej na jak PMek nie możesz

Co do sklerozy sclera to już niepierwszy raz mu się zdarza :D Kto wie, może od tego właśnie ma nicka :P A ile razy o tych ranach na klacie wspominał to już nie idzie zliczyć ;) (No offence @sclero2014 ja tam Cię lubię)
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
  • 2814 / 365 / 0
@badzingla nie sklerozy nie mam :) nazwa jest od nazwy choroby ;) . Czasami zapominam co piszę brak snu jednak robi swoje ..
  • 17 / 2 / 0
13 czerwca 2022badzingla pisze:
12 czerwca 2022Continus pisze:
Odczytaj emaila. Jeszcze nie mogę wysyłać pm
Jesteś zupełnie pewien, że go wysłałeś? Nic nie mam, ani w spamie, ani nigdzie

Napisz lepiej na jak PMek nie możesz

Co do sklerozy sclera to już niepierwszy raz mu się zdarza :D Kto wie, może od tego właśnie ma nicka :P A ile razy o tych ranach na klacie wspominał to już nie idzie zliczyć ;) (No offence @sclero2014 ja tam Cię lubię)
Poszło :p
Jestem częścią niczego.
  • 217 / 117 / 0
^up, ciężko się dostać do policji...?
Uwaga! Użytkownik bulku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 549 / 179 / 0
@sclero2014 Aha, od sklerodermy! Jezu, mi się zawsze kojarzyło właśnie ze sklerozą %-D

@bulku Nie, chyba jednak nie jest z Policji, poza tym po cóż miałby polować ktoś na mnie - MNIE, szarą myszkę, potrzebującą tylko dla siebie, używającą bezproblemowo i nieudzielającą nikomu? Bo co, bo POSIADAM? Buhahaha! Nikomu by się nie chciało (ale gdyby jednak się chciało to robić - zapraszam - w takich sprawach to jestem szczwany lis, łatwo Wam ze mną nie pójdzie).

Przecież ja nawet nie mam kontaktów w towarzystwie narkomańskim xD Tak na dobrą sprawę to nie mam nawet za bardzo kogo wsypać (tak się zabezpieczam, że jest to praktycznie niemożliwe). Więc dajcie spokój Panowie.

Tak w ogóle to nawet mogę powiedzieć, że Policję lubię, szanuję, i nic do niej nie mam :P Pomogła mi dużo razy, gdy potrzebowałam, zaś nie zaszkodziła nigdy (i oby do końca życia tak pozostało).

Jebnęłam sobie właśnie 870mg kodeiny na poprawę humoru i tym razem jest tylko średnio. Ale wolę takie średnio, niż jak ostatnio po 140mgDXM, 1mg klona i 720mg kodeiny nie potrafiłam równo chodzić i przysypiałam co dwie sekundy (zresztą teraz też zaraz będę - po prostu jeszcze dobrze mi nie weszło - a jak wejdzie, to i klona dowalę, i będzie ładne noodowanko). Ale ten stan takiej mocnej DXMowej dysocjacji to było coś niesamowitego (tak - po 140mg). Czułam się kompletnie wybita z tego świata.
Spoiler:
A co tam u Ciebie @Melodyne ? Żyjesz, melodio wiatru?
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
  • 217 / 117 / 0
@badzingla sugerowanie, że nie trwa właśnie międzynarodowe postępowanie koordynowane przez INTERPOL, które przy współpracy policji polsko czeskiej za pomocą prowokacji, przy obecności mediów, dokona zatrzymania wieloletniej, burzliwej konsumentki narkotyków opioidowych, żadnej szarej myszki, próbującej przekroczyć granicę wwożąc nielegalną, podkreślam, nielegalną substancję do kraju ojczyzny matki boskiej i papieża polaka, w ilościach aż zachęcających pewnie by, być może, sprzedawać tą substancję pod płotem szkoły podstawowej do której chodzą NASZE dzieci, wszystko dzięki prewencyjnemu obsadzeniu funkjconariusza na znanym narkomańskim forum hajperril, ha!
  • 2814 / 365 / 0
13 czerwca 2022badzingla pisze:
@sclero2014 Aha, od sklerodermy! Jezu, mi się zawsze kojarzyło właśnie ze sklerozą %-D

@bulku Nie, chyba jednak nie jest z Policji, poza tym po cóż miałby polować ktoś na mnie - MNIE, szarą myszkę, potrzebującą tylko dla siebie, używającą bezproblemowo i nieudzielającą nikomu? Bo co, bo POSIADAM? Buhahaha! Nikomu by się nie chciało (ale gdyby jednak się chciało to robić - zapraszam - w takich sprawach to jestem szczwany lis, łatwo Wam ze mną nie pójdzie).

Przecież ja nawet nie mam kontaktów w towarzystwie narkomańskim xD Tak na dobrą sprawę to nie mam nawet za bardzo kogo wsypać (tak się zabezpieczam, że jest to praktycznie niemożliwe). Więc dajcie spokój Panowie.

Tak w ogóle to nawet mogę powiedzieć, że Policję lubię, szanuję, i nic do niej nie mam :P Pomogła mi dużo razy, gdy potrzebowałam, zaś nie zaszkodziła nigdy (i oby do końca życia tak pozostało).

Jebnęłam sobie właśnie 870mg kodeiny na poprawę humoru i tym razem jest tylko średnio. Ale wolę takie średnio, niż jak ostatnio po 140mgDXM, 1mg klona i 720mg kodeiny nie potrafiłam równo chodzić i przysypiałam co dwie sekundy (zresztą teraz też zaraz będę - po prostu jeszcze dobrze mi nie weszło - a jak wejdzie, to i klona dowalę, i będzie ładne noodowanko). Ale ten stan takiej mocnej DXMowej dysocjacji to było coś niesamowitego (tak - po 140mg). Czułam się kompletnie wybita z tego świata.
Spoiler:
A co tam u Ciebie @Melodyne ? Żyjesz, melodio wiatru?
Powiem Ci ze szacun skoro kojarzysz Scleroderme :)
  • 107 / 15 / 2
10 czerwca 2022Elkov21 pisze:
Oczywiście, chodzi o kaszlodyn syrop. Czyli nie jestem jedyny który się z tym spotkał? Wolałbym syrop pić, bo mimo obrzydliwie słodkiego smaku wziąłbym go za każdym razem ponad te paskudne, gorzkie tabletki, przy gryzieniu których wiele razy prawie się zrzygałem popijając je colą. No ale skoro trzeba wypić 800mg w syropie żeby poczuć jakby to było 300-400mg, to to pierdole
odpiszę dopiero teraz, bo nie nadążam za ilością nowych postów przybywających codziennie w tej knajpie XD
Mi od picia tego syropku się robi słabo bo nawet on ma ten głupi sulfo. Ale polecam Ci taki sposób jeszcze - zmieszaj te syropy z Fantą (ze Sprite niedobre są te od thio). Z colą niekoniecznie bo jak sosnowe złożone mieszałam z colą zero to było niedobre (tak samo jak nie lubię drinków whiskey lub wódki z colą, fuj). Zawsze Fanta lub Mirinda, dowolne smaki tych napojów, a będzie miodzio!
A te syropy sosnowe są same w sobie niedobre, ten thio też fu w smaku bo jeszcze zrobili tak, żeby miał imitować smak "truskawki", przez co smakuje jeszcze gorzej :halu:
Wyślij mi PMkę, a wyjawię Ci, kogo najlepiej unikać : )
ODPOWIEDZ
Newsy
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.