Ale pomijając Peak to myślę że można na tym pomaszerować trochu
tak, w worku z napisem "4-hydroksy-N-metylo-N-etylotryptamina" znajdowała się metoksetamina (disclaimer: nie brałem <wcześnej> metoxy ale tr odzwierciedla mój post w wątku metoksetamina).
Jak się domyślacie, czywiście klient jest w błędzie, ale klient nie widział żadnego fraktala tylko czuł się dziwnie w swoim ciele i doznał dysocjacji. Kurwa czy po ho-mecie (circa 100mg!!!) można nie mieć falowania obrazu? nawet jebane hppd mnie opuściło. Ani ćwierć fraktala.
@Vi4rus, słusznie przypuszczasz co do Popularnego.
@Czesław, może przeklej w 4-ho-met zamiast wyjebać, albo w terapie psychodeliczną.
nie pisz posta pod postem, następnym razem będzie ostrzeżenie #czeslaw
Jak się domyślacie, czywiście klient jest w błędzie, ale klient nie widział żadnego fraktala tylko czuł się dziwnie w swoim ciele i doznał dysocjacji. Kurwa czy po ho-mecie (circa 100mg!!!) można nie mieć falowania obrazu? nawet jebane hppd mnie opuściło. Ani ćwierć fraktala.
@Vi4rus, słusznie przypuszczasz co do Popularnego.
@Czesław, może przeklej w 4-ho-met zamiast wyjebać, albo w terapie psychodeliczną.
i jak się zaczęło to droga która zwykle mi schodzi 45min zajęła mi 2 godziny - tylko dlatego, że nie mogłem oderwać wzroku od wszystkiego dookoła, co chwila musiałem przystanąć :)
oraz na samym początku usiadłem na 10min bo poczułem mały bodyload
nie miałem kompletnie problemów z poruszaniem się
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Ale w sumie pierwszy raz z tą substancją był dosyć "ciężki" pod tym względem (a było to standardowe 25mg), bo ledwo co z łóżka wstałem tak mi wszystko falowało, no ale pierwszy raz jest zawsze najmocniejszy. (akurat, żeby czuć się bezpiecznie tripowałem we własnym pokoju).
Ale wtedy w lesie to było zajebiste, bo zaczynałem widzieć takie różne "ścieżki" na ściółce i sobie wkręciłem, że to jakieś tajne szlaki i potem nawet na drugi dzień poszedłem, żeby się upewnić czy przypadkiem to nie było prawdziwe
@toshiro, szkoda, że Cię wyjebali tak w tym sklepie, ale to potwierdza tylko, że lepiej po prostu zmienić źródło, a tamtym robić anty-reklamę, ewentualnie nasłać na nich sanepid
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.